Έκτακτο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκα την Παρασκευή για τον τελικό του Κυπέλλου

20:57 12/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Δεν κατέληξαν σε συμφωνία οι εκπρόσωποι των τεσσάρων ομάδων που συμμετέχουν στα play offs στη σημερινή σύσκεψη για την εμπλοκή που προέκυψε με την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος την Τρίτη 17/5 και θα συναντηθούν εκ νέου σε έκτακτο Δ.Σ. την Παρασκευή 13/5.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΚ αρνήθηκε να μεταφερθεί ο αγώνας της Κυριακής με τον Πανιώνιο για το Σάββατο 14/5, προκειμένου να διεξαχθεί ο τελικός με τον Ολυμπιακό

την Τρίτη. Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει επίσης να αλλάξουν οι ημερομηνίες των πλέι οφ και ζήτησε προσφυγή της Super League κατά της ΕΠΟ, ενώ και η πλευρά της Nova δεν επιθυμεί να αλλάξουν οι προκαθορισμένες ημερομηνίες, απειλώντας με ενεργοποίηση των ρητρών που προβλέπονται στα συμβόλαια.

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκα έχει ως εξής:

Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 13/05/2016 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.
Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1. Λήψη αποφάσεων αναφορικά με το ζήτημα του προγράμματος των αγώνων Playoff σε σχέση με τις αποφάσεις Ε.Π.Ο. και Πολιτείας ως προς τη διεξαγωγή του Τελικού Αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος.
2. Διάφορα.

ΠΗΓΗ: ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

The post Έκτακτο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκα την Παρασκευή για τον τελικό του Κυπέλλου appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα