Εκτός επιδόματος θέρμανσης για καυσόξυλα ορεινοί οικισμοί της Φλώρινας;

15:59 3/1/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Το μήνυμα «Ο οικισμός που έχετε δηλώσει δεν είναι επιλέξιμος για αυτό το είδος καυσίμου», εμφανίζεται στην οθόνη κατά την υποβολή των στοιχείων της αίτησης για το επίδομα θέρμανσης για την τοπική κοινότητα Λόφων Φλώρινας, σύμφωνα με καταγγελία κατοίκου.

Ο Λάζαρος Κωνσταντινόπουλος κατοικεί στους Λόφους, ένα ορεινό χωριό 450 κατοίκων και αναφέρει πως οι Λόφοι Φλώρινας με Τ.Κ. 53074 δεν είναι επιλέξιμη περιοχή για τα καυσόξυλα ως

είδος καυσίμου και το ίδιο ισχύει και για τους οικισμούς Βεύης, Σιταριάς, Κλειδίου, Κέλλης, Σταθμού Βεύης πουν έχουν τον ίδιο ταχυδρομικό κωδικό,  ο οποίος δεν συμπεριλαμβάνεται στους Τ.Κ. της εφαρμογής.

«Έχω στείλει μήνυμα μέσω του taxis από τις 24/12/2020 και έχω τηλεφωνήσει στην ΑΑΔΕ τουλάχιστον πέντε φορές με αναμονή πάνω από 30’ λεπτά χωρίς απάντηση» αναφέρει ο κ. Κωνσταντινόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι οι κάτοικοι αυτών των περιοχών κινδυνεύουν να μείνουν εκτός της επιδότησης, καθώς σε λίγες μέρες λήγει η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων και παραστατικών για την αγορά των καυσίμων.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα