Εθελοντική αιμοδοσία του Φαρμακευτικού Συλλόγου στις 31 Ιανουαρίου

12:48 25/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Την 9η εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει, στις 31 Ιανουαρίου, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (14:30- 18:00, Εθνικής Αντιστάσεως 173-175) συνεχίζοντας την προσπάθεια ενίσχυσης της Tράπεζας Aίματος, που δημιούργησε το 2013. Η αιμοδοσία είναι ανοιχτή για τα μέλη του Συλλόγου και τις οικογένειές τους, τους υπαλλήλους των φαρμακείων και του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών, αλλά και για φίλους

και γνωστούς. Οι εθελοντές αιμοδότες πρέπει να έχουν μαζί τους είτε το ΑΜΚΑ τους είτε το δελτίο της αστυνομικής ταυτότητας.

Η Τράπεζα Αίματος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΦΣΘ) αριθμεί προς το παρόν 96 μέλη, ενώ έχει βραβευτεί δύο φορές για την εθελοντική δράση της. Αρωγός στην προσπάθεια αυτή είναι η υπηρεσία αιμοδοσίας του νοσοκομείου Άγιος Παύλος, που στηρίζει τον Σύλλογο σε κάθε κάλεσμά του. Στόχος της τράπεζας είναι να ευαισθητοποιήσει τους φαρμακοποιούς της πόλης στο θέμα της δωρεάς αίματος, ώστε να ενισχυθούν περισσότερο τα αποθέματα σε φιάλες αίματος και να δοθούν σε όσους συναδέλφους τους ή συγγενικά τους πρόσωπα χρειάζονται επιτακτικά αίμα για να αντιμετωπίσουν τα όποια προβλήματα υγείας πιθανόν έχουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα