Εθν. Σιδηροκάστρου: Μέσα από τα (Χ)έρια του

23:34 13/1/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Ισόπαλος με σκορ 2-2 αναδείχθηκε ο Εθνικός Σιδηροκάστρου στο παιχνίδι του στην Κομοτηνή κόντρα στον ουραγό του βαθμολογικού πίνακα ΠΑΟ Κοσμίου.

Η ομάδα του Σάκη Καρυπίδη αδικείται από το αποτελέσματα και «φωνάζει» για τη διαιτησία του Θόδωρου Παπουτζή από τη Ξάνθη για τη φάση του 67ο όταν δόθηκε πέναλτι στους γηπεδούχους και κόκκινη στον τερματοφύλακα του Εθνικού Δημήτρη

Τσιντσάρη.

Όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι του Εθνικού στη συγκεκριμένη φάση προηγήθηκε φάουλ πάνω στον Σερραίο τερματοφύλακα (για αυτό αντίκρισε και την κίτρινη κάρτα ο παίκτης που το έκανε) και στη συνέχεια ο Τσιντσάρης απώθησε τον ποδοσφαιριστή του Κοσμίου.

Ο Εθνικός προηγήθηκε 0-1 στο 32ο με κεφαλιά του Γιάννη Τσιντσάρη (μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καραχάλιου).

Στο 64ο ο Αλέξανδρος Αβράμης με ένα σουτ-κεραυνό έκανε το 0-2.

Η φάση που σημάδεψε το παιχνίδι έγινε στο 67ο όταν μετά από σέντρα στην περιοχή του Εθνικού, παίκτης των γηπεδούχων έκανε φάουλ στον τερματοφύλακα Δημήτρη Τσιντσάρη. Στη συνέχεια ο 25χρονος τερματοφύλακας απώθησε τον αντίπαλο του και ο διαιτητής τον απέβαλε αφήνοντας τον Εθνικό με δέκα παίκτες (ενώ προηγήθηκε το φάουλ των γηπεδούχων). Στο παιχνίδι πέρασε ο 18χρονος τερματοφύλακας Χάρης Χαραλαμπίδης που έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Σιδηροκάστρου. Μετά το 1-2 η ομάδα του Σάκη Καρυπίδη θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο γκολ με δύο καλές ευκαιρίες του Νίκου Γεράκη και του Αλέξανδρου Αβράμη.

Στο 51΄ ο Ξενάκης των γηπεδούχων είχε σουτ στο δοκάρι ενώ στο 80ο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 92ο ο 19χρονος Παναγιώτης Καρασιούνας με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

ΠΑΟΚοσμίου: (προπονητής Αϊβάζης): Δεληγιάννης, Νάνος, Τζατζανάς, Πλαστάρας, Λεβέντελης, Ζαγγουλός, Στόϊνοβιτς (65ο Καρασιούνας), Χατζητουλούσης, Ρουμπιές, Κυριακόπουλος, Ξενάκης.

ΕΘΝΙΚΟΣ Σιδηροκάστρου: Τσιντσάρης Δημ., Τσιντσάρης Γιάν., Πετρίδης, Τσιατμάς (85ο Σαμαράς), Σπανίδης, Γέρμανλης (68ο Χαραλαμπίδης), Καραχάλιος (87ο Περούκας), Γεράκης, Τσεμπερίδης, Αβράμης (93ο Ρατσίκας).

Φωτογραφίες: Εφημερίδα Περισκόπιο

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα