Φλώρινα: Σύλληψη 37χρονου για παράνομη μεταφορά αλλοδαπού

13:39 14/10/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Για παράνομη μεταφορά αλλοδαπού συνελήφθη σε περιοχή της Φλώρινας 37χρoνος, επίσης αλλοδαπός, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής.

Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων για την πρόληψη της διασυνοριακής εγκληματικότητας εντοπίστηκε από αστυνομικούς σε περιοχή της Φλώρινας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο με οδηγό τον 37χρονο, και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας έναν 28χρονο αλλοδαπό, ο οποίος είχε εισέλθει

παράνομα στη χώρα. Από την έρευνα προέκυψε ότι σε βάρος του 28χρονου εκκρεμούσε το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα και σε έδαφος Schengen.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, το χρηματικό ποσό των 1.355 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στoν Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα