Φοιτητές Εράσμους γιορτάζουν στην Κρήτη

08:23 8/5/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην Κρήτη θα πραγματοποιηθεί και φέτος η συνάντηση των 850 φοιτητών του ευρωπαϊκού προγράμματος Εράσμους, από 75 χώρες, που σπουδάζουν στην Ελλάδα. Η κεντρική εκδήλωση θα γίνει την Πέμπτη στις 2 το μεσημέρι στην πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου, ενώ στις 8.30 το βράδυ θα πάρουν μέρος σε κρητικό γλέντι στο πάρκο Γεωργιάδη.

Οι διεθνείς φοιτητές θα ταξιδέψουν με τη συνοδεία των εθελοντών του δικτύου φοιτητών Εράσμους για να γνωρίσουν την

περίφημη κρητική κουλτούρα μέσα από την μουσική, τις γεύσεις και τις περιηγήσεις. Πρόκειται για ένα τετραήμερο ταξίδι γεμάτο δραστηριότητες. Στόχος του ταξιδιού είναι οι φοιτητές να μπορέσουν να δουν τις ομορφιές τις Κρήτης, να διασκεδάσουν, να βιώσουν το κλίμα διεθνισμού.
Το πρόγραμμα του «The Crete Trip 2018», που υλοποιείται με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, ξεκινάει από το Ηράκλειο, όπου θα διαμένουν οι φοιτητές, και περιλαμβάνει επισκέψεις σε Μάταλα, Κνωσό, και Μπάλο.
Το Δίκτυο Φοιτητών Εράσμους είναι η μεγαλύτερη εθελοντική φοιτητική οργάνωση στην Ευρώπη. Γεννήθηκε το 1989 και βασική αρχή του δικτύου που έκτοτε δρα και αναπτύσσεται σε εθελοντική βάση είναι το: «Φοιτητές Βοηθούν Φοιτητές».

www.ert.gr

Keywords
Αναζητήσεις
ερασμος ματαλα 12/5/2018
Τυχαία Θέματα