Η Κρήτη ενώνει δυνάμεις-Αναγκαία η εθνική στρατηγική ανάπτυξης του τουρισμού

09:20 7/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο τουρισμός είναι εθνική υπόθεση που χρειάζεται την συνεργασία και την στήριξη όλων. Η Κρήτη που απαιτεί τις αναγκαίες υποδομές έργων ενώνει δυνάμεις καθώς μπορεί να επιτύχει τον στόχο που είναι η προσέλκυση ποιοτικού τουρισμού, η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου αλλά και επενδύσεων, τονίστηκε στην εκδήλωση Περιφέρειας και ΣΕΤΕ με θέμα «Προοπτικές Ενδυνάμωσης της

Κρήτης ως Τουριστικό Προορισμό.

Συνέργειες Δημόσιου-Ιδιωτικού Τομέα» στο ξενοδοχείο Amirandes στις Γούβες με την συμμετοχή περισσοτέρων από 200 εκπροσώπων του τουριστικού τομέα, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ειρηναίου, του βουλευτή Σπύρου Δανέλλη, εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης Α΄και Β΄βαθμού, κ.α.
Ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ Ανδρέας Ανδρεάδης ο εντεταλμένος σύμβουλος τουρισμού Μιχάλης Βαμιεδάκης, ο δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Μαστοράκης, και ο γεν. Διευθυντής marketing Greece Ιωσήφ Πάρσαλης ανέφεραν ότι παράλληλα με τα αναγκαία έργα υποδομής χρειάζεται εμπιστοσύνη στην αγορά, σταθερό φορολογικό-θεσμικό πλαίσιο για τους επενδυτές, στρατηγικές συνεργασίες με τον ιδιωτικό τομέα αλλά κυρίως εθνική πολιτική για την ανάπτυξη του τουρισμού στη χώρα μας.

«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό που βρίσκονται στην εκδήλωση εκπρόσωποι του τουρισμού, ξενοδόχοι από όλη την Κρήτη. Εμείς επιδιώκουμε συνένωση δυνάμεων σε όλους τους τομείς γιατί μόνο με συνεργασία, με συνέργεια, μπορούμε να πετυχαίνουμε το στόχο που είναι η προσέλκυση ποιοτικού τουρισμού, η επιμήκυνση της περιόδου» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, ενώ ο εντεταλμένος σύμβουλος τουρισμού Μιχάλης Βαμιεδάκης πρόσθεσε ότι, η προσπάθεια της Περιφέρειας για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου τα δυο τελευταία χρόνια φέρνει αποτελέσματα, λέγοντας ότι, «Ο Απρίλιος και ο Μάιος έχουν ουσιαστική αύξηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα