Ηράκλειο: Εκτροπή κυκλοφορίας από Ηράκλειο – Άγιο Νικόλαο

09:56 18/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Από το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας 20 Νοεμβρίου θα ξεκινήσουν οι εργασίες υλοποίησης της εργοταξιακής σήμανσης για την εκτροπή της κυκλοφορίας του ΒΟΑΚ στην Παλαιά Εθνική Οδό (Π.Ε.Ο.) που έχει εγκριθεί με βάση την με αρ.πρωτ. 2501/1/263-λστ’/16-11-2017 απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου και συγκεκριμένα:

17_11_2017_Χάρτης_Γούρνες

1.Για το ρεύμα κυκλοφορίας από Ηράκλειο προς Αγ. Νικόλαο.
1.1.Η εκτροπή

θα πραγματοποιείται δια μέσω του νότιου κλάδου του Α/Κ Γουρνών και έπειτα στην Π.Ε.Ο.(Ε 90).
1.2.Στην συνέχεια τα οχήματα θα κινούνται ανατολικά κατά μήκος της Π.Ε.Ο. (Ε 90) και στον υφιστάμενο Ι/Κ της Π.Ε.Ο. προς Καστέλι –Λ. Χερσονήσου (οικισμός Αγ. Ιωάννης), τα οχήματα θα κινούνται νότια μέσω της Ε.Ο. Ε92 προς τον Α/Κ Καστελίου του Β.Ο.Α.Κ.
1.3.Ακολούθως επί της οδού Καστελίου – Χερσονήσου στην περιοχή του Α/Κ Καστελίου και συγκεκριμένα στον βόρειο κυκλικό Ισόπεδο Κόμβο, η κυκλοφορία θα διενεργείται προς Αγ. Νικόλαο και προς Καστέλι.
1.4.Τα οχήματα προς Αγ. Νικόλαο θα κινούνται επί της υφιστάμενης βόρειας ράμπας του Α/Κ και στην συνέχεια θα εισέρχονται στον Β.Ο.Α.Κ.(Α 90).
2.Για το ρεύμα κυκλοφορίας από Αγ. Νικόλαο προς Ηράκλειο.
2.1.Η εκτροπή της κυκλοφορίας από τον Β.Ο.Α.Κ. (Α 90) θα πραγματοποιείται δια μέσου της υφιστάμενης ράμπας του Α/Κ Καστελίου στον κυκλικό κόμβο επί της Παλαιάς Εθνικής οδού Καστελίου – Χερσονήσου (Ε 92) βόρεια του υφιστάμενου κόμβου.
2.2.Ο κυκλικός κόμβος θα διανέμει την κυκλοφορία προς Καστέλι και προς Ηράκλειο – Χερσόνησο.
2.3.Τα οχήματα προς Ηράκλειο θα κινούνται βόρεια επί της ΠΕΟ Καστελίου – Χερσονήσου (Ε 92) και δια μέσω του ισόπεδου κόμβου στη θέση Αγ. Ιωάννης στην (ΠΕΟ) Ε 92 Χερσόνησος – Ηράκλειο θα κινούνται δυτικά και θα εισέρχονται στον Β.Ο.Α.Κ.(Α 90) δια μέσου της βορειοδυτικής ράμπας του Α/Κ Γουρνών.

Keywords
Τυχαία Θέματα