Κλειστές για το κοινό οι υπηρεσίες της αποκεντρωμένης διοίκησης

20:52 23/3/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Στο πλαίσιο λήψης μέτρων πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας έναντι του κορωνοϊού, αποφασίστηκε η πλήρης αναστολή εξυπηρέτησης του κοινού με αυτοπρόσωπη παρουσία στις υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου έως και την 10η Απριλίου 2020.

Η εξυπηρέτηση του κοινού, θα γίνεται κατόπιν προηγουμένης συνεννόησης. προκειμένου να σταθμίζεται η αναγκαιότητα της αυτοπρόσωπης παρουσίας του πολίτη για τη διεκπεραίωση της υποθέσεως που τον αφορά καθώς και η κατά λόγο αρμοδιότητας στάθμιση

του επείγοντος του θέματος.

Οι υπηρεσίες θα λαμβάνουν τα αιτήματα των συναλλασσομένων μέσω αλληλογραφίας ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπου ο συναλλασσόμενος θα αναφέρει τα στοιχεία επικοινωνίας του (e-mail και τηλέφωνο).

Εάν η διεκπεραίωση της υποθέσεως του ενδιαφερόμενου δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί με την ανωτέρω διαδικασία και κρίνεται από την υπηρεσία απολύτως αναγκαία η αυτοπρόσωπη παρουσία του πολίτη, τότε η προσέλευση αυτού στις υπηρεσίες θα πραγματοποιείται κατόπιν προγραμματισμένης συνάντησης, αναλόγως της στάθμισης του επείγοντος του θέματος.

Η επικοινωνία για τον καθορισμό της ημερομηνίας προσέλευσης του συναλλασσόμενου στην υπηρεσία θα πραγματοποιείται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικής επικοινωνίας.

από ανάρτηση στο www.apd-depin.gov.gr
πηγή φωτό: ερτ (αρχείο)

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα