Κομοτηνή: Φοιτητής θύμα ξυλοδαρμού επειδή δεν πλήρωσε χωρίς απόδειξη

13:30 3/4/2013 - Πηγή: ΕΡΤ
Βγήκε να διασκεδάσει με την παρέα του. Ζήτησε απόδειξη, δεν του την έδωσαν, αρνήθηκε να πληρώσει και τον ξυλοφόρτωσαν. Στην καταγγελία αυτή προχώρησε ένας 20χρονος φοιτητής στην Κομοτηνή, ο οποίος το πρωί χειρουργήθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας για αποκατάσταση της κάτω γνάθου. Ο νεαρός έπραξε σύμφωνα με τον νόμο, που ισχύει από τον περασμένο Ιανουάριο, και δίνει στον καταναλωτή το δικαίωμα να μην πληρώσει,
εάν δεν πάρει νόμιμη απόδειξη.Όπως καταγγέλλει ο Γιάννης Γκερέκος, με εμφανή τα σημάδια του ξυλοδαρμού στο πρόσωπο, πήγε μαζί με την παρέα του σε νυχτερινό κέντρο όπου παρήγγειλαν σφηνάκια αξίας 8 ευρώ.

Δεν τους έφεραν απόδειξη και μέλη της παρέας που σπουδάζουν νομική πρότειναν να φύγουν χωρίς να πληρώσουν, όπως και έκαναν.

Είκοσι λεπτά αργότερα ο σερβιτόρος συνοδευόμενος από έναν σωματώδη άντρα, τους εντόπισαν στο δρόμο. Τους επιτέθηκαν και άρχισαν να γρονθοκοπούν το νεαρό, ενώ τον κλώτσησαν στο πρόσωπο.

«Έπεσα αναίσθητος. Μου είπαν αν είχα φάει άλλη μια θα είχα πεθάνει», λέει ο 20χρονος Γιάννης.

Αιμόφυρτος, με κατάγματα στην κάτω γνάθο μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Κομοτηνής και από εκεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στην Αθήνα.

Η διεύθυνση του καταστήματος πάντως διαψεύδει κατηγορηματικά το περιστατικό και με ανακοίνωση της αρνείται ότι κάποιος εργαζόμενός της έχει οποιαδήποτε εμπλοκή. Η αστυνομία έδειξε στο φοιτητή φωτογραφίες του προσωπικού, δεν αναγνώρισε όμως σε καμία από αυτές το δράστη της επίθεσης.

Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.
Keywords
Τυχαία Θέματα
Κομοτηνή, Φοιτητής,komotini, foititis