Κομοτηνή:Δ. Στρατούλης: «Ανάγκη για συγκρότηση Αντιμνημονιακού μετώπου»

21:08 15/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

«Έχει καθυστερήσει η συγκρότηση ενός αντιμνημονιακού μετώπου, από Αριστερές και Πατριωτικές Δυνάμεις και η Λαϊκή Ενότητα-ΛΑΕ- καταβάλει προσπάθειες γι’αυτό», τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της ΛΑΕ, Δημήτρης Στρατούλης.

Επι πλέον πρόσθεσε πως η αποδέσμευση από την ΕΕ, η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα, συνοδευόμενο από ένα ισχυρό αναπτυξιακό σχέδιο που θα προβλέπει την παραγωγική ανασυγκρότηση και τις Δημόσιες Επενδύσεις.
Απαντώντας στο ερώτημα αν ο Ελληνικός

Λαός είναι έτοιμος για έξοδο από το ευρώ, απάντησε πως ο Ελληνικός Λαός έχει κουραστεί από την λιτότητα, τις περικοπές στους μισθούς και στις συντάξεις.
«Η κυβέρνηση ακόμα και τώρα μπορεί να απειλήσει τους δανειστές με την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, προκαλώντας αρνητικές αντιδράσεις και συνέπειες στις χώρες της ΕΕ που ανήκουν στην ευρωζώνη και στις τράπεζες αυτών», υπογράμμισε ο κ. Στρατούλης.
Ο κ. Στρατούλης και ο Παναγιώτης Σωτήρης μέλη της Πολιτικής Γραμματείας της ΛΑΕ, επισκέπτονται αύριο το μεσημέρι την Κομοτηνή και συγκεκριμένα την ΒΙΠΕ, όπου θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου .
Το απόγευμα θα απευθύνουν ομιλία στο Εργατικό Κέντρο της Ξάνθης, για τα μνημόνια, τη λιτότητα και το ευρώ. Το Σάββατο τα μέλη της ΛΑΕ θα επισκεφθούν Λαϊκή και Δημοτική αγορά της Ξάνθης και τα εμπορικά καταστήματα της πόλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα