Κομοτηνή:Δρόμος παγίδα

19:17 5/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Άνοιξε η γη και την κατάπιε. Μια συνηθισμένη επίσκεψη στο κατάστημα γεωργικών εφοδίων του πατέρα της κατέληξε σε περιπέτεια για μια νεαρή γυναίκα, μητέρα ενός μικρού παιδιού. «Σε μια συνηθισμένη επίσκεψη στο κατάστημα μας, υποχώρησε το οδόστρωμα, έμπροσθεν του καταστήματος, και η ίδια έπεσε στην τρύπα που άνοιξε χτυπώντας» δηλώνει ο πατέρας της, ο κ. Παπουής, επαγγελματίας γεωπόνος στην Κομοτηνή πολλά χρόνια σημειώνοντας ότι χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο, να δεχθεί τις Πρώτες Βοήθειες για να διαπιστώσουν

όλοι πως είναι καλά, έχοντας, όμως, ακόμη τα σημάδια της πτώσης στο κορμί της.

Η ιστορία της «κακοτεχνίας» δεν τελειώνει εδώ, καθώς ο τυχερός-άτυχος πατέρας ειδοποίησε το Δήμο και την ΔΕΥΑΚ, ένα συνεργείο ήρθε και αποκατέστησε τη ζημιά, αλλά μετά από μια νεροποντή συνέβη και πάλι το ίδιο, με το οδόστρωμα πάλι να υποχωρεί. «Έγιναν κάποιες εργασίες, αλλά φαίνεται πως δεν έγιναν σωστά» δηλώνει ο έμπειρος γεωπόνος σημειώνοντας πως η απάντηση των αρμοδίων του Δήμου ήταν πως «η κακοτεχνία οφείλεται στον εργολάβο που ανέλαβε το έργο.» Περιγράφοντας μάλιστα τις εργασίες επιδιόρθωσης σημειώνει με νόημα «έριξαν λίγο άμμο, την πάτησαν με τα πόδια και από πάνω έριξαν την πίσσα, αλλά μετά την νεροποντή υποχώρησε και άνοιξε πάλι ένας λάκκος».

Ο Κομοτηναίος πολίτης τοποθέτησε πάνω από το λάκκο μια παλέτα για να μην πλησιάζουν τα αυτοκίνητα θέλοντας να αποτρέψει νέο ατύχημα. «Θα τους ειδοποιήσω να το ξαναφτιάξουν, αλλά είναι καλό να είναι πιο συνεπής σ’ αυτά που κάνουν. Κι αυτός που ανέλαβε το έργο έπρεπε να κάνει σωστότερη δουλειά» δηλώνει σημειώνοντας με νόημα «Υπεύθυνος, όμως, δεν είναι μόνο ο εργολάβος αλλά κι αυτός που παρέλαβε το έργο, έπρεπε για να το παραλάβει, να είναι σωστό.

Keywords
Τυχαία Θέματα