Κομοτηνή:Περιμένοντας τις εκπτώσεις

06:36 1/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

«Αυτή την στιγμή σημειώνεται μια καμπή μετά την ανάκαμψη που ζήσαμε τον Απρίλιο και τον Μάιο » δηλώνει ο Γιώργος Γεωργιάδης, καταστηματάρχης στην Κομοτηνή με είδη ένδυσης και υπόδησης σημειώνοντας πως αυτή η κάμψη δικαιολογείται, καθώς περιμένουν όλοι τις εκπτώσεις.

Το ραντεβού με την κατανάλωση δίνεται την δεύτερη Δευτέρα του Ιουλίου με τους καταστηματάρχες ήδη εντός των καταστημάτων τους να κάνουν τις μικρές προσφορές

στους καταναλωτές προσπαθώντας να τους δελεάσουν. «Πιστεύω ότι θα υπάρξει κάποια άνοδος στις πωλήσεις μας γιατί όλος ο κόσμος περιμένει τις εκπτώσεις. » δηλώνει μην κρύβοντας την αισιοδοξία του. Όσον αφορά στις τιμές σημειώνει ότι σε σχέση με πέρσι δεν έχουν σημειωθεί αυξήσεις και σίγουρα είναι προσιτές για το κοινό. Όσον αφορά στην κίνηση αυτή είναι μειωμένη, σε σχέση με την περσινή αντίστοιχη περίοδο.

Ανάσα για τους Κομοτηναίους καταστηματάρχες αποτελούν οι αγοραστές από τις γειτονικές πόλεις, κυρίως από την Αλεξανδρούπολη και δευτερευόντως από την Ξάνθη, που δείχνουν να εμπιστεύονται την αγορά της Κομοτηνής. Δεν συμβαίνει, όμως, το ίδιο με τους Βούλγαρους και Τούρκους επισκέπτες που ακόμη δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους στα καταστήματα της πόλης, «μην ξεχνάτε προέρχονται από χώρες όπου βρίσκουν επιλογές πιο φθηνές, κατώτερες ποιοτικά, αλλά πιο φθηνές. Εργαζόμαστε πάντα με τους ντόπιους. Αυτοί είναι που μας στηρίζουν» δηλώνει ο κος Γεωργιάδης προτρέποντας τους συναδέλφους του να δείξουν κουράγιο κι αισιοδοξία σημειώνοντας με νόημα «θα έρθουν καλύτερες μέρες».

Keywords
Τυχαία Θέματα