Κοζάνη: Δημοτικός σύμβουλος του Βοϊου κατά του δημάρχου

10:01 8/5/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα κατά του δημοτικού σύμβουλου, Ανδρέα Κορδίστα, για εξύβριση, συκοφαντία, απειλή κατά της ζωής του και απόπειρα προπηλακισμού υπέβαλε ο δήμαρχος Βοΐου Δημήτριος Λαμπρόπουλος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Βοϊου ο κ. Κορδίστας προσήλθε χθες Τρίτη 7 Μαΐου, στη 1 το μεσημέρι στο γραφείο του δημάρχου και με έντονο ύφος και με απρεπείς χαρακτηρισμούς καταφέρθηκε εναντίον, απειλώντας τον για την ζωή του. Αφορμή όπως υποστήριξε, ήταν η καθυστέρηση στην πληρωμή υπαλλήλου Με υψηλούς

τόνους, βαρείς χαρακτηρισμούς και ύβρεις απείλησε με προπηλακισμό τον δήμαρχο, εν ώρα εργασίας, παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων και υπαλλήλων, «απαιτώντας» να πληρωθεί ο εν λόγω υπάλληλος.

Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωση ο δήμαρχος Βοΐου Δημήτριος Λαμπρόπουλος «αυτό το περιστατικό θεωρείται μεμονωμένο και εκφράζει προσωπικές απόψεις και συμπεριφορές, ενόψει και της προεκλογικής περιόδου», ενώ συνιστά όλους τους αιρετούς και μη, να δείξουν «ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση, προκειμένου να αποφεύγονται αυτά τα περιστατικά».

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα