Κοζάνη: «Έναστρες μουσικές αφηγήσεις» από την Εφορεία Αρχαιοτήτων

09:54 30/7/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Εκδήλωση με τίτλο «Έναστρες μουσικές αφηγήσεις», διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης στην αυλή της Αρχαιολογικής Συλλογής Κοζάνης, την Τρίτη 31 Ιουλίου 2018. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Εν νυκτί…», με θεματική τις ιστορίες της νύκτας, που διοργανώνει από τις 28 Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου 2018, το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και Επικοινωνίας της Δ/νσης Αρχ/κών Μουσείων, Εκθέσεων και Εκπαιδευτικών

Προγραμμάτων του ΥΠΠΟΑ. Στόχος των δράσεων μεταξύ άλλων είναι η εναλλακτική προσέγγιση των αρχαιολογικών χώρων και μουσείων.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει στις 9.30 το βράδυ, ομιλία από τον Βασίλη Καραγιάννη με τίτλο: «Διαβάτη ρίξε μια αναστοχαστική ματιά και στη συνέχεια προσπέρνα».

Θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση από τοπικό μουσικό σχήμα «Περιπατητές βυθού», με τους Δημήτρης Βαβλιάρας, Ζήσης Φτάκας, Στέλιος Μπούκος. Η Αρχαιολογική Συλλογή Κοζάνης θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό από τις 7 το απόγευμα έως τις 12 τα μεσάνυχτα, ενώ αρχαιολόγοι της Εφορείας θα φέρουν τους επισκέπτες σε επαφή με τον κόσμο της Αρχαιότητας και της Προϊστορίας, μέσα από μοναδικά ευρήματα και έργα τέχνης που φιλοξενούνται στην Έκθεση. Είσοδος ελεύθερη.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα