Λέσβος: Ξεκινάει δωρεάν διανομή ροδάκινων σε άπορους του δήμου

13:25 8/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Από τον οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Λέσβου ξεκινά η διάθεση ροδακινιών, για τους άπορους δημότες , κατοίκους του τέως Καποδιστριακού Δήμου Μυτιλήνης την Δευτέρα 11 Ιουλίου μέχρι και την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016, η οποία θα γίνεται στις εγκαταστάσεις της ΕΨΙΠΑΛ, στο Καρά Τεπέ, από ώρα 8.30- 12.30.

Δικαιούχοι είναι όλοι όσοι διαθέτουν κάρτα μέλους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας, καθώς επίσης και όσοι διαθέτουν κάρτα σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης (είναι η κάρτα που έχουν προμηθευτεί

από τα ΚΕΠ) και οι ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ. Όλοι δικαιούχοι, προκειμένου να παραλάβουν τις ποσότητες που τους αναλογούν, πρέπει να προσέρχονται στα σημεία διανομής ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ με την ταυτότητα τους και τα κατά περίπτωση αποδεικτικά ωφελουμένου. Δηλαδή: ή με την κάρτα του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας, ή με την κάρτα της ανθρωπιστικής κρίσης ή με αντίγραφο της αίτησης τους στο ΤΕΒΑ.

Πιο συγκεκριμένα, παραδόθηκαν και θα παραδοθούν σε εταίρους και φορείς οι εξής ποσότητες: Ιερά Μητρόπολη Μυτιλήνης: 1000Kgr, Σύνδεσμός Πολυτέκνων Λέσβου :

Keywords
Τυχαία Θέματα