Μαγνησία : Χωρίς προβλήματα οι εξετάσεις για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ

11:10 31/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα κύλησε η σημερινή μέρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, στα εξεταστικά κέντρα της Μαγνησίας . Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ που εξετάστηκαν με το νέο σύστημα, διαγωνίστηκαν στα μαθήματα: Ναυσιπλοΐα ΙΙ, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ και Αρχές Επεξεργασίας Τροφίμων.

Οι υποψήφιοι

των ΕΠΑΛ της ομάδας Α’ του παλιού συστήματος, εξετάστηκαν στα μαθήματα: Ναυσιπλοΐα ΙΙ, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ, Αρχές Επεξεργασίας Τροφίμων και Φυτική Παραγωγή.

Σύμφωνα με στοιχεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, στα δύο εξεταστικά κέντρα της Μαγνησίας, από τους 74 υποψήφιους που διαγωνίστηκαν με το νέο σύστημα, παρουσιάστηκαν οι 63, ενώ παρόντες ήταν και οι 11 υποψήφιοι που εξετάστηκαν με το παλιό σύστημα.

Αύριο, Τετάρτη 1 Ιουνίου, η αυλαία των Πανελλαδικών πέφτει για τους υποψήφιους των γενικών λυκείων που εξετάζονται με το νέο σύστημα, με το μάθημα της Βιολογίας. Επιπλέον, θα ολοκληρώνονται και οι εξετάσεις των υποψηφίων των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ομάδα Β’) που δίνουν με το παλιό σύστημα, με τα μαθήματα κατεύθυνσης (Νεοελληνική Λογοτεχνία θεωρητικής κατεύθυνσης, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων τεχνολογικής κατεύθυνσης, κύκλου Πληροφορικής και Υπηρεσιών και Χημεία-Βιοχημεία τεχνολογικής κατεύθυνσης, κύκλου Τεχνολογίας και Παραγωγής).

Τέλος, την Δευτέρα 6 Ιουνίου, οι Πανελλαδικές ολοκληρώνονται με τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ (με το νέο σύστημα) που θα εξεταστούν στα μαθήματα των ηλεκτρικών μηχανών και της καλλιέργειας ανθοκομικών φυτών, ενώ οι υποψήφιοι με το παλαιό σύστημα, εκτός από τα δύο προαναφερόμενα μαθήματα θα εξεταστούν στις αρχές οικονομικής θεωρίας ΙΙ, στις εγκαταστάσεις κλιματισμού και στην τεχνολογία εκτυπώσεων.

The post Μαγνησία : Χωρίς προβλήματα οι εξετάσεις για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα