Μακρά παράδοση στην καλλιέργεια και παραγωγή κουμ-κουάτ στην Κέρκυρα

15:55 25/1/2024 - Πηγή: ΕΡΤ

Ένας πορτοκαλί καρπός με γλυκόξινη έως πικρόξινη γεύση αποτελεί το σήμα κατατεθέν της Κέρκυρας επί σχεδόν δυο αιώνες. Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Γιάννης Ανδριώτης, λάτρης της γευσιγνωσίας και της διερευνητικής δημοσιογραφίας περιδιαβαίνει στα κτήματα, όπου κυριαρχούν οι μυρωδιές του ξεχωριστού εσπεριδοειδούς. Αν και παγκοσμίως το κουμ-κουάτ φύεται σε πολλές χώρες, στην Ελλάδα το μοναδικό μέρος […]

Το άρθρο Μακρά παράδοση στην καλλιέργεια και παραγωγή κουμ-κουάτ στην Κέρκυρα εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μακρά, -κουάτ, Κέρκυρα,makra, -kouat, kerkyra