Ματίνα Σωτηρίου: Με τις ευχές των Σερραίων στο Ταλίν της Εσθονίας

01:03 10/9/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάντμιντον Κ19 που θα πραγματοποιηθεί στο Ταλίν της Εσθονίας θα πάρει μέρος η Ματίνα Σωτηρίου.

Αυτή είναι η τρίτη μεγάλη διοργάνωση στην οποία θα πάρει μέρος η Σερραία πρωταθλήτρια μετά το Πανευρωπαϊκό κ17 αλλά και των ανδρών γυναικών που είχε διεξαχθεί τον περασμένο Απρίλιο στην Ισπανία. Η Ματίνα Σωτηρίου μαζί με την Θεοδώρα Λαμπριανίδου από τη Θεσσαλονίκη είναι οι αθλήτριες που θα εκπροσωπήσουν

το Ελληνικό μπάντμιντον σε αυτήν τη σπουδαία διοργάνωση με τη Σερραία πρωταθλήτρια να αγωνίζεται και στο απλό αλλά και στο διπλό.

Το Ελληνικό δίδυμο θα αγωνιστεί το βράδυ της Τρίτης με αντίπαλες δύο Ισπανίδες αθλήτριες που είναι στο Νο8 της Πανευρωπαϊκής κατάταξης. Η Ματίνα Σωτηρίου θα αγωνιστεί το μεσημέρι της Τετάρτης στο απλό με αντίπαλο μια Νορβηγίδα αθλήτρια.

«Θέλουμε μια καλή εμφάνιση. Η συμμετοχή της Ματίνας σε μια τέτοια διοργάνωση είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που κάνουμε» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο προπονητής Αλέξανδρος Καντζόγλου που υπογράμμισε το γεγονός ότι η 16χρονη Σερραία πρωταθλήτρια θα κληθεί και σε αυτό το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα να αντιμετωπίσει αθλήτριες δύο χρόνια μεγαλύτερες από αυτήν. Μάλιστα αν η Ματίνα νικήσει τη Νορβηγίδα θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας που είναι Νο2 στην Ευρώπη.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα