Μεσσηνία: Δύο νέα κρούσματα – Κατέληξε 86χρονος στη ΜΕΘ Covid

08:39 17/2/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Ένας ακόμα ηλικιωμένος, ένας 86χρονος με υποκείμενα νοσήματα που νοσηλευόταν για ημέρες διασωληνωμένος στη ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου της Καλαμάτας, κατέληξε τις τελευταίες ώρες στη Μεσσηνία, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων από την αρχή της πανδημίας στο νομό μας, στα 9.
Την ίδια ώρα 2 νέα κρούσματα επιβεβαίωσε για τη Μεσσηνία χθες (Τρίτη) ο ΕΟΔΥ ενώ ανησυχία προκαλεί η ραγδαία αύξηση των νέων κρουσμάτων

στην Αργολίδα με 24 νέες λοιμώξεις χθες και στην Κορινθία με 18. Στην Αρκαδία ανακοινώθηκαν 11 νέα κρούσματα και στη Λακωνία 3.

Παράλληλα τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ συνέχισαν χθες τους μαζικούς ελέγχους στον πληθυσμό της Μεσσηνίας μέσω δωρεάν rapid tests τα οποία έφτασαν περίπου στα 250. Ένα εξ αυτών (στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας) εντοπίστηκε θετικό και συνδέεται με την οικογένεια των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων τις προηγούμενες ημέρες από τον καταυλισμό των Ρομά στην Αγία Τριάδα της Καλαμάτας κι ακόμα ένα θετικό test βρέθηκε στο Εξωχώρι της Δυτικής Μάνης στο πλαίσιο ελέγχων (περίπου 90) που έγιναν στο Εξωχώρι και το Νεοχωριο Λεύκτρου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα