Μηχανικοί κατέγραψαν τα προβλήματα του Μουσικού Σχολείου Ρόδου

11:53 2/10/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Κλιμάκιο μηχανικών της εταιρείας του δημοσίου «Κτιριακές Υποδομές» πραγματοποίησε αυτοψία στο Μουσικό Σχολείο της Ρόδου, με σκοπό να διαπιστώσουν όσα κατέγραφαν στο κοινό τους υπόμνημα σχολείο και γονείς.

Οι μηχανικοί διαπίστωσαν, μεταξύ άλλων, ελλείψεις σε αίθουσες διδασκαλίας και ηλεκτρονικών υπολογιστών (παρά τις προσθήκες που έγιναν το τελευταίο έτος), τα σημαντικά προβλήματα λόγω της φθαρμένης υγρομόνωσης, την εμφανή διάβρωση του οπλισμένου σκυροδέματος και των επιχρισμάτων, την παλαίωση και επικινδυνότητα ορισμένων χώρων υγιεινής, τα σκουριασμένα κάγκελα, τις μη

αναστρέψιμες βλάβες πολλών εξωτερικών θυρών, τα προβλήματα στον χώρο του αμφιθεάτρου, της αυλής, των χώρων άθλησης.

Η «Κτ. Υπ. ΑΕ» αποτελεί τον ενιαίο κατασκευαστικό φορέα του ελληνικού κράτους για όλες τις δημόσιες κτιριακές υποδομές, όπως νοσοκομεία, σχολεία, και δικαστήρια.

Την προσπάθεια του σχολείου και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων υποστήριξε ο βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Παππάς, έχοντας σαφή γνώση των μεγάλων κτιριακών και λειτουργικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η σχολική μονάδα, την ιδιαιτερότητα της τριπλής υπόστασής της -γυμνάσιο, λύκειο, μουσικές σπουδές- και αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητά της -μοναδική, όχι μόνο στα Δωδεκάνησα, αλλά και σε ολόκληρο το Νότιο Αιγαίο. Σημαντική ήταν και η συνεισφορά του διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Δωδεκανήσου, Γιάννη Παπαδομαρκάκη.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα