Μηνύματα αυτοδιοικητικών του Β. Αιγαίου για τις Πανελλαδικές εξετάσεις

12:04 15/6/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Έφθασε η ώρα που οι κόποι και οι θυσίες των μαθητών θα ανταμειφθούν. Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία. Ταυτόχρονα θα ήθελα να συγχαρώ τους γονείς και τους καθηγητές που από κοινού έδωσαν ένα μεγάλο αγώνα. Ως παιδί διδασκάλων, ακαδημαϊκός και πρώην Πρύτανης έχω ζήσει τη χαρά της προόδου των φοιτητών μέσα από την τριτοβάθμια

εκπαίδευση. Ωστόσο όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα των εξετάσεων να θυμάστε πως η ζωή σας τώρα ξεκινά και αυτή είναι απλά η πρώτη μεγάλη μάχη”.

Μήνυμα του Δημάρχου Μυτιλήνης Στρατή Κύτελη για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις: «Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές, καλή επιτυχία στη δοκιμασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων που ξεκινούν την Δευτέρα. Γνωρίζω ότι η προσπάθεια για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, είναι ψυχοφθόρα, τόσο για τους ίδιους τους μαθητές, όσο και για τις οικογένειες και τους καθηγητές τους. Η ζωή όμως δεν σταματά στα αποτελέσματα των εξετάσεων, ανεξάρτητα από τα ποια θα είναι αυτά. Αυτή είναι η αρχή μιας νέας πορείας, γεμάτη από εμπειρίες και γνώση, αλλά και η αφετηρία για τους επόμενους στόχους σας, που θα σας καταξιώσουν σαν αυτόνομες προσωπικότητες. Καλό ξεκίνημα στη νέα προσπάθεια και πάντα επιτυχίες στη ζωή σας».

Ενόψει της έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων αύριο, Δευτέρα 15 Ιουνίου,  ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης εκφράζει τις ευχές του στους συμμετέχοντες, καθώς επίσης και τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τους, επισημαίνοντας: «Σε μια δύσκολη χρονική συγκυρία,  οι μαθητές μας καλούνται να αποδείξουν πως οι αντιξοότητες δεν κατάφεραν να ανακόψουν τις προσπάθειές τους για μάθηση και πρόοδο. Μετά την προσπάθεια, σειρά τώρα έχουν η δύναμη, η ηρεμία και η αυτοπεποίθηση, που θα αποτελέσουν βασικούς συμμάχους των παιδιών μας για την εισαγωγή τους στα τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα.  Εύχομαι οι κόποι τόσο των ίδιων των παιδιών, όσο και των γονέων και εκπαιδευτικών τους να φέρουν επιτυχίες και στις φετινές εξετάσεις».

Επίσης, ο Δήμαρχος καλεί τους συνδημότες μας, οι οποίοι θα μετακινηθούν με οχήματα τις ημέρες και ώρες των εξετάσεων πλησίον του ΓΕΛ-ΕΠΑΛ Μύρινας, να αποφύγουν την κίνηση μέσω της λεωφόρου Δημοκρατίας στο ύψος του σχολικού συγκροτήματος, όπου η κυκλοφορία θα είναι ελεγχόμενη, και να προτιμήσουν τη μετακίνησή τους μέσω των παράπλευρων οδών ώστε οι μαθητές μας να μπορέσουν να εξεταστούν απερίσπαστοι.

 

The post Μηνύματα αυτοδιοικητικών του Β. Αιγαίου για τις Πανελλαδικές εξετάσεις appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα