Ν. Παπανδρέου: Δεν θα πετύχει η προσπάθεια διεμβολισμού του ΣΥΡΙΖΑ

22:09 26/2/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από τη Λάρισα, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του «Κινήματος Αλλαγής», μιλώντας σε εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης. Ο κ. Παπανδρέου εμφανίστηκε σίγουρος ότι οι προσπάθειες διεμβολισμού που γίνονται από τον ΣΥΡΙΖΑ στο «ΚΙΝ.ΑΛ.» δεν θα πετύχουν και τόνισε ότι οι πολίτες είναι θυμωμένοι με την

κυβέρνηση.

«Πάμε καλά, πάμε καλύτερα, υπάρχουν προσπάθειες διεμβολισμού. Νομίζω όμως ότι δεν έχουν πετύχει. Η προβιά δεν αλλάζει. Το χρώμα είναι κόκκινο από μέσα και σκληρό. Πιστεύω ότι μπροστά στον πανικό τους για τις εκλογές, κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τα ποσοστά τους», υπογράμμισε ο κ. Παπανδρέου, ασκώντας έντονη κριτική σε όσους αντάλλαξαν την ταυτότητα τους για μια υπουργική θέση.

«Μερικοί ανταλλάσουν ταυτότητες με εξουσία και παίρνουν υπουργεία μπας και αλλάξουν το προσωπείο τους, το οποίο δεν είναι και το καλύτερο εδώ και 4 χρόνια. Ο κόσμος έχει θυμό και αντίδραση μ’ αυτή την κυβέρνηση», δήλωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του «ΚΙΝ.ΑΛ.» ο οποίος εξηγώντας τους λόγους της καθόδου του στις ευρωεκλογές διευκρίνισε: «Πιστεύω στο σταυρό. Πιστεύω ότι τώρα ήρθε η στιγμή για μένα και μπαίνω στη μάχη σε μια δύσκολη στιγμή για το Κίνημα Αλλαγής. Οι αποφάσεις πλέον λαμβάνονται στην Ευρώπη και πιστεύω ότι αν θέλεις να κάνεις κάτι, εκεί είναι το σημείο».

Οπως και και προσπαθούν να μαλακώσουν τις αντιδράσεις.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα