Να επιστρέψουν στα σπίτια τους εγκαίρως ζητούν οι αναπληρωτές για να αποφευχθεί ο συνωστισμός στα ΜΜΜ (video)

15:08 18/12/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Να δώσει εντολή το υπουργείο Παιδείας στις Διευθύνσεις εκπαίδευσης να επιτρέψουν σε όλους τους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν, να επιστρέψουν στα σπίτια τους από αυτή την Παρασκευή 18 Δεκέμβρη, ώστε όλοι να βρίσκονται εγκαίρως με τις οικογένειές τους και να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός στα Μ.Μ.Μ., που σίγουρα θα υπάρξει, εάν οι χιλιάδες αναπληρωτές ανά τη χώρα έχουν μόνο 1-2 ημέρες για να μετακινηθούν, ζητά με ανακοίνωσή της η πρωτοβουλία αναπληρωτών ωρομίσθιων και ελαστικά

εργαζόμενων στην εκπαίδευση. Υπενθυμίζουν ότι το Υπουργείο, παρόλο που είναι κλειστά τα σχολεία και γίνεται τηλε εκπαίδευση, απαγόρευσε από τους συμβασιούχους να μετακινηθούν στον τόπο μόνιμης κατοικίας τους. Αυτό σημαίνει πως, αν δεν αλλάξει αυτό, όλοι θα πρέπει να μετακινηθούν στις 23 Δεκέμβρη.

Για το θέμα αυτό στην ΕΡΤ Αιγαίου μίλησε η αναπληρώτρια εκπαιδευτικός και μέλος του ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών Λέσβου Σοφία Καζαμία.

 

The post Να επιστρέψουν στα σπίτια τους εγκαίρως ζητούν οι αναπληρωτές για να αποφευχθεί ο συνωστισμός στα ΜΜΜ (video) appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα