Συνελήφθη 24χρονος που φέρεται να σκότωσε την 77χρονη στην Περαία

13:53 7/10/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Νεκρή βρέθηκε μια 77χρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι της στην Περαία Θεσσαλονίκης γύρω στις 10 το βράδυ του Σαββάτου. Όπως αναφέρει η αστυνομία, τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης δείχνουν ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία. Τη νεκρή γυναίκα βγήκαν οι γείτονές της, οι οποίοι ειδοποίησαν τις Αρχές. Οι έρευνες για το συμβάν βρίσκονται σε εξέλιξη.

Λίγες ώρες αργότερα και μετά τις έρευνες των ανδρών της αστυνομίας συνελήφθη 24χρονος που φέρεται να είναι ο δράστης. Σύμφωνα με την αστυνομία
είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παραβίαση του νόμου για ναρκωτικά.

Αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής είχαν ενδείξεις πως δράστης ήταν ο 24χρονος, καθώς οι γονείς του έμεναν στην ίδια οικοδομή. Στο σπίτι δεν υπήρχαν σημάδια παραβίασης κάτι που υποδηλώνει πως στον δράστη άνοιξε η ίδια η 77χρονη.

Με κίνητρο τη ληστεία, ο 24χρονος τραυμάτισε θανάσιμα την 77χρονη, με στιλέτο στο λαιμό. Στη συνέχεια κρύφτηκε στο διαμέρισμα όπου διέμενε ο πατέρας του και μέσα στο οποίο τον συνέλαβαν. Στο διαμέρισμα των γονέων του εντόπισαν μάλιστα το φονικό όπλο καθώς και μικροποσότητες ναρκωτικών.

Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι ανθρωποκτονία με πρόθεση απόπειρα ληστείας και οπλοχρησία.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα