Ο Άρης νικητής στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ 1-0 (video)

21:32 13/12/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Με το πέναλτι του Γκάμα στο 40ο λεπτό ο Άρης νίκησε τον ΠΑΟΚ με 1-0 στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής στη Super League.

Το ντέρμπι είχε από όλα. Γκολ, δοκάρι, ένταση και νεύρα αλλά και πολύ πάθος από τους παίχτες των δύο ομάδων. Ο Άρης

έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με το ξεκίνημα του ματς στο 2ο λεπτό όταν το Γκάμα με φάουλ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο ΠΑΟΚ είχε κατοχή αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικός και στο 38’ σε αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Πασχαλάκης ανέτρεψε τον Μπερτόγλιο και με υπόδειξη από το VAR οι «κίτρινοι» κέρδισαν πέναλτι. Ο Γκάμα στο 40’ από την άσπρη βούλα ευστόχησε και άνοιξε το σκορ (1-0).

Ο ΠΑΟΚ πίεσε για την ισοφάριση στο δεύτερο μέρος χάνοντας καλές ευκαιρίες όπως στο 56’ με το διαγώνιο σουτ του Σφιντέρσκι που έφυγε έξω. Στο 73’ ο Τζόλης ανατράπηκε στη περιοχή, οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι, ωστόσο μετά από χρήση του VAR ο Ολλανδός διαιτητής Νάιχους δεν έδειξε την εσχάτη των ποινών. Στο 85’ νέα ευκαιρία έχασε ο ΠΑΟΚ με το σουτ του Ζίφκοβιτς και το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος που σήμανε την πρώτη ήττα του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και την άνοδο του Άρη στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Διαιτητής: Μπας Νάιχαους (Ολλανδία)

Κίτρινες: Σίλβα, Μπεναλουάν – Αουγκούστο, Τσιγγάρας, Γιαννούλης.

ΑΡΗΣ (Άκης Mάντζιος): Μπουσέ, Σούντγκρεν, Σάκιτς, Μπεναλουάν, Δεληζήσης, Σάσα, Ματίγια, Μπερτόγλιο (76’ Τζέγκο), Ματέο (62’ Σίλβα), Γκάμα (90’+7’ Μπαγκαλιάνης), Μάνος (61’ Λόπεθ).

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Ουαγκέ (63’ Κρέσπο), Ίνγκανσον, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Αουγκούστο (79’ Εσίτι), Τσιγγάρας, Σβαμπ (79’ Τσόλακ), Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα