Περιοδεία του Π. Καμμένου στον Αγ. Νικόλαο Κρήτης

17:08 25/2/2013 - Πηγή: ΕΡΤ
Την ανάγκη δημιουργίας «ενός κοινού απελευθερωτικού μετώπου με τη συμμετοχή όσων κομμάτων θέλουν να δουλεύουμε μαζί προκειμένου να αλλάξει η πολιτική που καταδικάζει τον ελληνικό λαό και να διώξουμε τους δανειστές», υπογράμμισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος κατά την περιοδεία
του σήμερα, στον Άγιο Νικόλαο, στο πλαίσιο του Προσυνεδρίου του κόμματος.

«Οι δανειστές μας θέλουν ένα εμφυλιοπολεμικό κλίμα στην Ελλάδα. Τα σχέδιά τους υπηρετεί το κόμμα της Χρυσής Αυγής. Εμείς έχουμε ανοίξει τη συζήτηση με τα κόμματα της αντιπολίτευσης, προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα κοινό απελευθερωτικό μέτωπο για να γυρίσει σελίδα η χώρα μας και να διώξουμε τους δανειστές», δήλωσε ο κ. Καμμένος.Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επισκέφθηκε το νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, όπου συναντήθηκε με τον διοικητή και τους εργαζόμενους και τόνισε ότι η κυβέρνηση πρέπει να καλύψει άμεσα τις ανάγκες σε προσωπικό και ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και να σταματήσει την υποβάθμιση των άλλων δύο νοσηλευτικών ιδρυμάτων Ιεράπετρας και Σητείας.

Ο κ. Καμμένος, στη συνέχεια μετέβη στο Εργατικό Κέντρο Λασιθίου όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου και μέλη, άκουσε τα προβλήματα των εργαζόμενων και δήλωσε ότι πρέπει άμεσα να στηριχθούν οι Έλληνες ξενοδοχοϋπάλληλοι, οι οποίοι πλήττονται από μια σειρά νόμων που υπηρετούν το μνημόνιο, καταστρέφοντας ζωές ανθρώπων, αφού με τέσσερις μήνες εργασία και 600 ευρώ χωρίς ταμείο ανεργίας, δεν μιλάνε πια ούτε καν για όριο φτώχειας. Ζήτησε επίσης να εξαλειφθεί το μέτρο όσον αφορά τον αποκλεισμό των ξενοδοχοϋπαλλήλων από το ταμείο ανεργίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα