Πολλά υποσχόμενη και η δεύτερη μέρα για τους Έλληνες αθλητές

13:41 7/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με 6 νέες συμμετοχές συνεχίζεται η ελληνική παρουσία στη σημερινή 2η μέρα των 31ων Ολυμπιακών Αγώνων, στο Ρίο της Βραζιλίας, μετά το χθεσινό ξεκίνημα.

Συγκεκριμένα, από τις 3 το μεσημέρι, θα αγωνιστεί η Αννα Κορακάκη στην σκοποβολή, ο Παναγιώτης Γκιώνης στο πινγκ-πονγκ, το δεύτερο πλήρωμα στην τετράκωπο των ανδρών στην κωπηλασία, ο Απόστολος Χρήστου στα 100μ. ύπτιο,

η ανδρική ομάδα στα 4Χ100μ. ελεύθερο και η Βασιλική Μιλλούση στην ενόργανη γυμναστική.

Αναλυτικά οι ελληνικές συμμετοχές και οι ώρες μετάδοσης:

15:00 (ΕΡΤ2): Η Άννα Κορακάκη συμμετέχει στον προκριματικό του αεροβόλου πιστολιού 10μ γυναικών.

15:45 (ΕΡΤ2): Η Βάσω Μιλλούση αγωνίζεται στα προκριματικά της δοκού ισορροπίας

16:00 : Ο Παναγιώτης Γκιώνης παίζει στον δεύτερο γύρο του απλού ανδρών στην επιτραπέζια αντισφαίριση

18:00 (ΕΡΤ3): Οι Γιάννης Τσίλης, Γιώργος Τζιάλλας, Διονύσης Αγγελόπουλος, Γιάννης Χρήστου συμμετέχουν στα προκριματικά της τετράκωπου χωρίς πηδαλιούχο.

19:00(ΕΡΤ1): Ο Απόστολος Χρήστου αγωνίζεται στα προκριματικά των 100μ. ύπτιο

21:05 (ΕΡΤ1): Η ελληνική ομάδα, αποτελούμενη από τους Οδυσσέα Μελαδίνη, Απόστολο Χρήστου, Χρήστο Κατράντζη και Κριστιαν Γκολομέεβ, ρίχνεται στη μάχη των προκριματικών της σκυταλοδρομίας 4×100μ. ελεύθερο

Τι έγινε το Σάββατο την 1η ημέρα

Χθες, ο πρωταθλητής Ευρώπης και κόσμου στους κρίκους Λευτέρης Πετρούνιας, έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση και προκρίθηκε 2ος στον τελικό. Αντίθετα, ο Βλάσσης Μάρας κατετάγη 38ος στο μονόζυγο και δεν κατάφερε να προκριθεί.
Στη κωπηλασία, στα ημιτελικά πέρασαν οι Νικολαΐδου και Ασουμανάκη στο διπλό σκιφ γυναικών, καθώς και οι Ντούσκος, Γιάνναρος, Πέτρου και Μαγδανής στην τετράκωπο άνευ πηδαλιούχου ελαφρών βαρών.
Στο πόλο, η εθνική μας ομάδα ανδρών νίκησε την Ιαπωνία με 8-7 στην πρεμιέρα του Α’ ομίλου, στον τελικό της ποδηλασίας ο Ιωάννης Ταμουρίδης πήρε την 51η θέση, ενώ στην κολύμβηση αποκλείστηκαν οι Ντουντουνάκη, Βουρνά, Δημητρίου και Σαμιλίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα