Προσωπικό γραφείου τελετών ξυλοκόπησε εργαζόμενο στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο!

01:07 24/3/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Την επίθεση και τον ξυλοδαρμό σε βάρος εργαζόμενου στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, από προσωπικό γραφείου τελετών, καταγγέλλει η Ένωση Εργαζομένων του ιδρύματος.

Οι δράστες της επίθεσης τράπηκαν σε φυγή, ενώ τραυματισμένος οδηγός μεταφέρθηκε ο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου και εφημέρευε για περαιτέρω εξετάσεις. Πρόκειται για οδηγό του νοσοκομείου που μεταφέρει φάρμακα και ο οποίος φέρει σοβαρά στο πρόσωπο.

Μάλιστα στη σχετική ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα, το Δ.Σ. της Ένωσης υπογραμμίζει ότι το συγκεκριμένο

γραφείο τελετών έχει σαν πρακτική του «παραβατική συμπεριφορά». Οι εργαζόμενοι ενημέρωσε άμεσα την Διοίκηση του Νοσοκομείου, που με τη σειρά της προχώρησε στις δέουσες ενέργειες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Ένωση Εργαζομένων του Βενιζελειου ΓΝ καταγγέλλει σε όλους τους τόνους την απαράδεκτη επίθεση- ξυλοδαρμό συναδέλφου από προσωπικό γραφείου τελετών, που είχε ως αποτέλεσμα την διακομιδή του συναδέλφου στο εφημερεύον Νοσοκομείο.

Το περιστατικό έλαβε χώρα εντός του Νοσοκομείου και δυστυχώς η παραβατική συμπεριφορά του εν λόγω γραφείου τελετών δεν είναι ασυνήθιστη, καθώς και στο παρελθόν έχει προβεί σε αντίστοιχες πράξεις.

Δηλώνουμε απερίφραστα τη συμπάθεια μας στον συνάδελφο και ταχεία ανάρρωση.
Για το θέμα ενημερώθηκε άμεσα η Διοίκηση του Νοσοκομείου, η οποία και έπραξε τα δέοντα.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα