Ρουπακιώτης και Μανιάτης (ΠΑΣΟΚ) για την κατάθεση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου - Η θέση της ΔΗΜΑΡ

16:32 20/5/2013 - Πηγή: ΕΡΤ
Αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον γραμματέα της Κ.Ο. Γιάννη Μανιάτη συναντήθηκε με τον υπουργό Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη. Στο επίκεντρο της συνάντησης η κατάθεση του λεγόμενου αντιρατσιστικού νομοσχεδίου και όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Υπουργός Δικαιοσύνης το Υπουργείο Δικαιοσύνης θα κάνει ό,τι πρέπει να κάνει προκειμένου να κατατεθεί το νομοσχέδιο η θεσμική όμως επιλογή, πρόσθεσε,
ανήκει σε άλλους. Από την πλευρά του ο κύριος Μανιάτης τόνισε την ανάγκη να προωθηθεί και να ψηφιστεί άμεσα το συγκεκριμένο νομοσχέδιο γιατί προστατεύει την κοινωνία από τη βία και τον ρατσισμό. Ο κ. Μανιάτης κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ για τη δημιουργία ενός τεχνητού και ανιστόρητου διπόλου καλώντας όπως είπε τα κόμματα του συνταγματικου τόξου να συνεργαστούν ειλικρινά πάνω στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο.
Σχετική είδηση: Συνάντηση για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιοΗ ΔΗΜΑΡ για Χρυσή Αυγή και αντιρατσιστικό

Σε ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ για τη δράση της Χρυσής Αυγής και την προώθηση του «αντιρατσιστικού νομοσχεδίου» αναφέρεται οτι «κάθε μέρα γινόμαστε μάρτυρες της μισαλλοδοξίας και των ακροτήτων της Χρυσής Αυγής», προσθέτοντας ότι «τα τελευταία «επεισόδια» περιλαμβάνουν την οπλοφορία βουλευτών ακόμα και εντός της βουλής, την προσπάθεια μετατροπής του κοινοβουλίου σε αρένα, τις ρατσιστικές συμπεριφορές, τις παράνομες δραστηριότητες, τις βιαιοπραγίες κατά ανυπεράσπιστων μεταναστών. Τις περισσότερος φορές θλιβεροί πρωταγωνιστές είναι οι ίδιοι οι βουλευτές του νεοναζιστικού μορφώματος».

«Είναι πλέον σαφές ότι πρέπει να υψωθεί ένα τείχος απέναντι στη Χρυσή Αυγή. Στην κατεύθυνση αυτή αποτελεί επιτακτική δημοκρατική ανάγκη η προώθηση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου».
Keywords
Τυχαία Θέματα