Στέφανος Κοτρωνάκης: Η Ελληνική περιφέρεια παράγει τις πιο ενδιαφέρουσες ειδήσεις

18:28 2/2/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

«Η Ελληνική περιφέρεια παράγει τις πιο ενδιαφέρουσες ειδήσεις και η ΕΡΤ είναι τυχερή γιατί είναι ο μοναδικός δημοσιογραφικός οργανισμός που έχει ένα εκτεταμένο δίκτυο σε όλες τις περιφέρειες», δηλώνει στην ΕΡΤ Ιωαννίνων ο Συντονιστής Ενημερωτικού Περιεχομένου των 19 Περιφερειακών Σταθμών της ΕΡΤ, Στέφανος Κοτρωνάκης.

«Στην

περιφέρεια, πέρα από την επικαιρότητα υπάρχουν πρωτοβουλίες, η κοινωνία των πολιτών αναλαμβάνει να κάνει πράγματα που μπορούν να φέρουν την περιφέρεια σε πρωταγωνιστικό ρόλο», σημειώνει.

Πέρα από το χρέος που προκύπτει από τη δημοσιογραφική δεοντολογία να αναδεικνύουμε την επικαιρότητα και από την Ελληνική Περιφέρεια, πρέπει να αναδείξουμε και την αισιόδοξη πλευρά, τις καλές ειδήσεις, σημειώνει ο Στέφανος Κοτρωνάκης, υποσχόμενος ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού των 60 δημοσιογράφων των Περιφερειακών σταθμών.

Περήφανος για την άνοδο της ΕΡΤ στην αποδοχή του κοινού «χρησιμοποιώντας τους ανθρώπους από το δυναμικό της» και με σκοπό η ΕΡΤ να γίνει ο δημοσιογραφικός οργανισμός που θα παράγει πρωτογενείς ειδήσεις. Ο στόχος; Ο ρόλος, ο χώρος και ο χρόνος της περιφέρειας στα κεντρικά μέσα της ΕΡΤ να εδραιωθεί και να ανοίξει μια πόρτα στη κοινωνία για να δει τι γίνεται στην περιφέρεια.

Ολόκληρη τη συνέντευξη ακούστε εδώ:

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα