Στην Αρμίνια Μπίλεφελντ ο Καπίνο (pic)

17:36 12/8/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην Μπουντεσλίγκα και την Αρμίνια Μπίλεφελντ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Έλληνας τερματοφύλακας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Μετά την θητεία του ως δανεικός στην Σαντχάουζεν και την Μπουντεσλίγκα 2, ο Στέφανος Καπίνο ανοίγει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Ο 27χρονος τερματοφύλακας έχει και πάλι την ευκαιρία να αγωνιστεί στην κορυφαία κατηγορία της Γερμανίας με τη φανέλα της Αρμίνια Μπίλεφελντ. Τα τελευταία τρία χρόνια, η Βέρντερ Βρέμης διατηρούσε τα δικαιώματα του Καπίνο, ωστόσο δεν είχε καταφέρει να βρει

τον κατάλληλο χρόνο συμμετοχής.

Έτσι, την περασμένη σεζόν, όντας δανεικός στην Σαντχάουζεν, πραγματοποίησε 18 αξιοπρεπείς εμφανίσεις και κατάφερε να βρει θέση σε ομάδα που αγωνίζεται στην Μπουντεσλίγκα.

Ο αθλητικός διευθυντής της Αρμίνια, Σαμίρ Αραμπί, δήλωσε: «Στο πρόσωπο του Στέφανου βρήκαμε έναν έμπειρο τερματοφύλακα που ταιριάζει πολύ καλά στην ομάδα μας και συμπληρώνει την τριάδα των γκολκίπερ μας. Στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, ο Στέφανος μπόρεσε να πάρει πολύτιμα παιχνίδια ως βασικός γκολκίπερ της Σαντχάουζεν, οπότε έχει ρυθμό. Θα μας δώσει σιγουριά και ηρεμία στη θέση αυτή και θα προσθέσει εμπειρία στην ομάδα».

Ο Καπίνο από την πλευρά του ανέφερε: «Στην Αρμίνια η παράδοση είναι πολύ σημαντική και δουλεύουμε με την καρδιά και το μυαλό μας για ένα επιτυχημένο μέλλον. Ταυτίζομαι με αυτό 100%. Εψαχνα μία προοπτική, όπου θα μπορούσα να βελτιώνομαι διαρκώς μαζί με μία ομάδα. Είμαι βέβαιος ότι μπορώ και το κάνω».

Herzlich Willkommen, Stefanos Kapino!

Der 27-jährige Grieche kommt vom Zweitligisten SV Werder Bremen und erhält beim DSC Arminia einen Vertrag bis zum 30. Juni 2023 und trainiert am Donnerstag bereits mit der Mannschaft: #immerdabei pic.twitter.com/4b59M6MxJM

DSC Arminia Bielefeld (@arminia) August 12, 2021

sports.ert.gr.



Το άρθρο Στην Αρμίνια Μπίλεφελντ ο Καπίνο (pic) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αρμίνια Μπίλεφελντ, Καπίνο,arminia bilefelnt, kapino