Στις φυλακές της Χίου θα οδηγηθεί ο γυναικοκτόνος της Μυτιλήνης

20:30 25/5/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

«Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του σήμερα στον ανακριτή ο 25χρονος που τα ξημερώματα της Πέμπτης σκότωσε την 24χρονη εν διαστάσει σύζυγό του. Ο 25χρονος γυναικοκτόνος είχε πάρει προθεσμία και σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στο δικαστικό μέγαρο Μυτιλήνης. Τον βαραίνουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παραβίαση της νομοθεσίας περί όπλων και θα οδηγηθεί στις φυλακές της Χίου μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης,

Η δολοφονία της 24χρονης Ε έχει

συγκλονίσει το νησί. Πολίτες που συγκρότησαν την «πρωτοβουλία ενάντια στις γυναικοκτονίες» πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το δικαστικό μέγαρο Μυτιλήνης, με το μήνυμα ότι «δεν πρόκειται για έγκλημα πάθους, αλλά για άλλη μία γυναικοκτονία».

Φίλοι και συγγενείς θα πουν σήμερα στη άτυχη γυναίκα το τελευταίο αντίο, στις 5:00 το απόγευμα στην εκκλησία της Παναγιάς Χρυσομαλλούσας. Η άτυχη κοπέλα είχε πάρει την απόφασή της να χωρίσει τον 25χρονο, νοίκιασε σπίτι στο οποίο διέμενε με το δίχρονο κοριτσάκι της και είχε κάνει μία νέα αρχή. Τα όνειρά της δολοφόνησε ο 25χρονος που τα ξημερώματα της Πέμπτης πήγε με την καραμπίνα στο σπίτι της. Η επιμέλεια του παιδιού τους δόθηκε στους γονείς της δολοφονημένης κοπέλας.

The post Στις φυλακές της Χίου θα οδηγηθεί ο γυναικοκτόνος της Μυτιλήνης appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα