Συναντήσεις Σαμαρά για την επιτάχυνση του κυβερνητκού έργου

18:36 22/2/2013 - Πηγή: ΕΡΤ
Συνεχίζει τις συναντήσεις του, με τις πολιτικές ηγεσίες των Υπουργείων, ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, με στόχο, την καλύτερη λειτουργία της κυβέρνησης και την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου.
Σχετική είδηση: Συνέχεια επαφών του Α. Σαμαρά - Μανιτάκης: Προχωρά η υλοποίηση όσων έχουν ανακοινωθείΤο πρωί της Παρασκευής, ο κ. Σαμαράς, συναντήθηκε με την ηγεσία του υπουργείου
Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Σε δηλώσεις του, ο κ. Μανιτάκης, τόνισε πως συζητήθηκαν κυρίως ζητήματα συνεργασίας με άλλα υπουργεία, ενώ σε ερώτηση σχετικά με την κινητικότητα στο δημόσιο, υπογράμμισε πως προχωρά η υλοποίηση, όλων όσων έχουν ανακοινωθεί. Αμέσως μετά, ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με την ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών, όπου έγινε αναλυτική παρουσίαση των δράσεων του υπουργείου, τόσο στον τομέα των ΟΤΑ, όσο και στο θεσμικό κομμάτι, όπως για το νόμο για την ιθαγένεια. Ολιγόλεπτη συνάντηση είχε ο κ. Σαμαράς με αντιπροσωπεία αγροτών, στην οποία τόνισε, ότι ο πρωτογενής τομέας, είναι σημαντικός για την ανόρθωση της οικονομίας. Το απόγευμα ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη, ο οποίος εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου δεν έκανε δηλώσεις, για το αντικείμενο της σύσκεψης.
Keywords
Τυχαία Θέματα