Συνάντηση του Κ. Παπούλια με αντιπροσωπεία της ΑΧΕΠΑ

17:12 9/4/2013 - Πηγή: ΕΡΤ
Για την έμπρακτη συμβολή τους στη στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων στη χώρα μας , ευχαρίστησε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας τους ελληνοαμερικανούς ομογενείς, υποδεχόμενος στο προεδρικό Μέγαρο αντιπροσωπεία της ΑΧΕΠΑ. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κάλεσε τους ομογενείς να ενεργήσουν ώστε να έρθουν αμερικανικές επενδύσεις στη χώρα μας και να αυξηθεί η τουριστική κίνηση.

«Πρέπει να σας πω, ότι έχουμε κάνει μεγάλες προόδους. Κάτι κινείται και μπορούν να γίνουν πολύ περισσότερα μέχρι το τέλος του χρόνου, ώστε το 2014

να είναι μια άλλη χρονιά», ανέφερε ο Κάρολος Παπούλιας στην αντιπροσωπεία του προεδρείου της ελληνοαμερικανικής οργάνωσης AHEPA, που τον επισκέφθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας , εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον πρόεδρο Ομπάμα γιατί όπως είπε πάντα έδειχνε θερμό ενδιαφέρον και μίλησε πολλές φορές με το Βερολίνο με δική του θέληση να βοηθήσει Ελλάδα και Ευρώπη στις δύσκολες στιγμές..

Ο κ. Παπούλιας, δήλωσε τη συγκίνησή του για την παρέλαση στη Νέα Υόρκη για την 25η Μαρτίου και ευχαρίστησε τους συνομιλητές του γιατί έχουν κάνει πολλά για να ελαφρύνουν πολλούς αδύναμους Έλληνες, σε μια περίοδο πάρα πολύ δύσκολη για τη χώρα.

Και θύμισε τις δυσκολίες που «έχει περάσει στη ζωή αυτός ο Ελληνισμός - οι παππούδες σας, οι πατεράδες σας όταν ξεκίνησαν από τα διάφορα χωριά και έφτασαν στη μεγάλη πατρίδα» και «δημιούργησαν και έκαναν τόσα, που σήμερα οι Αμερικανοί να λένε"μπράβο Έλληνες"».

Keywords
Τυχαία Θέματα