Σύντομα στον «αέρα» το νέο site της ΕΡΤ (video)

13:21 26/11/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Νέα εποχή για την ΕΡΤ, στην οποία πνέει αέρας ανανέωσης και εκσυγχρονισμού. Για το νέο site, που θα βγει σύντομα στον διαδικτυακό «αέρα» μίλησε ο Υποδιευθυντής Διαδικτύου του Τομέα ενημέρωσης της ΕΡΤ Τάσος Οικονόμου.

«Έχουμε κάνει μια καλή και συγκροτημένη προσπάθεια όλη η ομάδα που συναποτελεί την ενημερωτική ομάδα του διαδικτύου στην ΕΡΤ.

Αυτή η προσπάθεια μας έχει φέρει πολύ σημαντικούς καρπούς και ελπίζουμε να έχουμε προσφέρει και εμείς το δικό μας λιθαράκι στη διαδικτυακή ενημέρωση», δήλωσε ο κ. Οικονόμου.

«Είμαστε πλέον έτοιμοι να ανανεώσουμε τη σελίδα μας, είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε καινούρια πράγματα, να προσαρμοστούμε στα δεδομένα της εποχής και μάλιστα σε μια εποχή τόσο δύσκολη, όπου η ψηφιακή και διαδικτυακή ενημέρωση θα έλεγα ότι είναι πολύτιμο αγαθό. Να μπορέσουμε να φέρουμε τις σημαντικές πληροφορίες που χρειάζεται ο πολίτης στο κινητό του, στην οθόνη του υπολογιστή του, στο τάμπλετ του. Να του δώσουμε ό,τι ακριβώς χρειάζεται σε αυτή τη δύσκολη συνθήκη, την οποία όλοι μαζί αντιμετωπίζουμε» είπε ο Υποδιευθυντής Διαδικτύου του Τομέα Ενημέρωσης της ΕΡΤ.

Keywords
Τυχαία Θέματα