«Τάπα» στις εξαρτήσεις-«καλάθι» στη ζωή

23:15 27/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το δικό τους μήνυμα κατά των εξαρτήσεων και υπέρ του αθλητισμού έδωσαν σήμερα μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίων του Νομού Σερρών που αγωνίστηκαν στην πρώτη μέρα του τουρνουά μπάσκετ που διοργανώνουν το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων Σερρών «ΟΑΣΙΣ» σε συνεργασία με την Δ/νση Β’βαθμιας Εκπαίδευσης Ν. Σερρών (Ομάδα Φυσικής Αγωγής).

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος μπάσκετ Γυμνασίων Νομού Σερρών τα είχε όλα, ωραία παιχνίδια, πάθος και θέληση για νίκη από τους μαθητές-αθλητές αλλά και ωραία ατμόσφαιρα από τους μαθητές-φιλάθλους.

Τα παιδιά των Γυμνασίων έπαιξαν μπάσκετ κι έστειλαν το μήνυμα

Ο

κοινωνικός λειτουργός του Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων Σερρών «ΟΑΣΙΣ» Χρήστος Κρυωνάς είπε στην ΕΡΤ Σερρών: «Στα πλαίσια των δράσεων για την Παγκόσμια μέρα κατά των ναρκωτικών αποφασίσαμε φέτος να ξεκινήσουμε πιο μπροστά τις δράσεις μας, από τον Απρίλιο ώστε να μπορέσουμε να μεταδώσουμε πιο έγκαιρα και πιο γρήγορα το μήνυμα της πρόληψης απέναντι στις εξαρτήσεις και απέναντι στα ναρκωτικά. Μία από αυτές τις δράσεις είναι και το σχολικό πρωτάθλημα μπάσκετ και από που αλλού μπορεί να επιτευχθεί η πρόληψη καλύτερα, σίγουρα από τα παιδιά».

Ο κοινωνικός λειτουργός του «ΟΑΣΙΣ» Χρήστος Κρυωνάς, ο υπεύθυνος της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Σάββας Κεφαλίδης και η Κωνσταντίνα Γρέδη, επιστημονικά Υπεύθυνη και Ψυχολόγος του Κέντρου Πρόληψης

Ο Σάββας Κεφαλίδης από τη διεύθυνση Β’βαθμιας Εκπαίδευσης Ν. Σερρών (Ομάδα Φυσικής Αγωγής), που σε ακόμη μία διοργάνωση ως αθλητικό τμήμα τα πήγαν περίφημα έχοντας και την εμπειρία, είπε στην ΕΡΤ Σερρών: «Δήλωσαν συμμετοχή 18 σχολεία αλλά πιο μπροστά είχαμε κάνει το 3Χ3 και τώρα κάνουμε το 5Χ5 για να βγάλουμε νικητή. Η πρώτη μέρα των αγώνων είχε επιτυχία με ενδιαφέροντες αγώνες και παλμό από τα παιδιά που ήρθαν να τους παρακολουθήσουν».

Ζωντανή σύνδεση στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ3 «Καθημερινά και απλά»

Την πρώτη μέρα πραγματοποιήθηκαν αγώνες κατάταξης τόσο για τα αγόρια όσο και τα κορίτσια και αύριο, 2η μέρα θα γίνουν οι αγώνες του Final Four (αγοριών – κοριτσιών) με την συμμετοχή των 4 καλύτερων ομάδων.

Τα κύπελλα, τα μετάλλια και τα αναμνηστικά μπλουζάκια με το σλόγκαν του τουρνουά

Το πρόγραμμα της Παρασκευής είναι:

KOPITΣIA

09:30

5o ΓYMNAΣIO- 2o Γ ΓYMNAΣIO

10:30

4o ΓYMNAΣIO – 2o ΓYMNAΣIO

11:30

5o ΓYMNAΣIO- 4o ΓYMNAΣIO

NIKHTHΣ ME KATATAΞH…….

AΓOPIA

10:00

5o ΓYMΝΑΣIO- APIΣTOTEΛEIO IΔ.

11:00

3ο ΓYMNAΣIO- 2o ΓYMNAΣIO

12:00 MEΓAΛOΣ TEΛIKOΣ AΓOPIΩN

Keywords
Τυχαία Θέματα