Τους έπιασαν με ηρωίνη, χασίς και όπλο

21:10 28/4/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Τρία άτομα συνελήφθησαν στο Ηράκλειο από την αστυνομία, καθώς μετά από επιχείρηση και έρευνες που έγιναν στα σπίτια τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, περισσότερα από 23 γραμμάρια ηρωίνης, δύο δενδρύλλια κάνναβης, πιστόλι, 142 φυσίγγια και το χρηματικό ποσό των 360 ευρώ.

Η επιχείρηση έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου. Κατά τη διάρκειά της εντοπίστηκε αλλοδαπός να προμηθεύει ποσότητα ηρωίνης σε γυναίκα και συνελήφθησαν. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε

βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης βάρους 10,4 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 360 ευρώ ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και κινητό τηλέφωνο.

Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα στην οικία του αλλοδαπού και σε οικία ακόμα ενός ντόπιου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά, 12,8 γραμμάρια ηρωίνης, δύο δενδρύλλια κάνναβης σε γλάστρες, πιστόλι με γεμιστήρα, 142 φυσίγγια, σπαθί με μεταλλική θήκη, τέσσερα μαχαίρια, δύο σιδερένιες λόγχες και δύο σιδερογροθιές.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα