Τρίκαλα: Με αντισυγκέντρωση η επίσκεψη Π. Πολάκη

20:52 4/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με ομιλία του σε πολιτική εκδήλωση, το βράδυ της Παρασκευής 5 Μαΐου, ξεκινά η διήμερη επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη στα Τρίκαλα.

Το κυβερνητικό στέλεχος θα μιλήσει για τα “Δύο χρόνια διακυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α.” και τις πολιτικές εξελίξεις, στις 8.30 το βράδυ, στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο, με διοργανωτή φορέα της εκδήλωσης την Νομαρχιακή Επιτροπή Τρικάλων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Το πρόγραμμα της έλευσης

του υπουργού συνεχίζεται το πρωί του Σαββάτου με επισκέψεις στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας (10 π.μ.) και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Τρικάλων, στις 11.30 π.μ., όπου θα συναντηθεί με τις Διευθύνσεις και το προσωπικό των δύο Ιδρυμάτων, συζητώντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, παρουσιάζοντας και τους βασικούς άξονες του σχεδίου Νόμου για την Πρωτοβάθμια Υγεία. Η επίσκεψη, πάντως, του αναπληρωτή υπουργού Υγείας έχει ήδη προκαλέσει τις αντιδράσεις πολιτικών φορέων και Κινημάτων, με την Λαϊκή Ενότητα να έχει ήδη ανακοινώσει τη διοργάνωση αντισυγκέντρωσης στο χώρο του Νοσοκομείου μαζί με κόμματα της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και συλλογικότητες.

Keywords
Τυχαία Θέματα