Τρίκαλα: ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κατά Περιφέρειας για τα κοινοτικά έργα και τις… εκδηλώσεις

17:21 2/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Τρικάλων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κατά του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, κάνοντας λόγο για ”χορούς και πανηγύρια” με αφορμή την πρόσφατη εκδήλωση της Περιφέρειας για την παρουσίαση των έργων που υλοποιήθηκαν στο Νομό με κοινοτικά κονδύλια.

Στο κείμενο της ανακοίνωσης με τίτλο “οι χοροί και τα πανηγύρια του κ. Αγοραστού”, το οποίο υπογράφεται από το Τμήμα Περιφερειακής Πολιτικής του τοπικού κομματικού οργάνου, γίνεται λόγος για “ακόμη ένα επικοινωνιακό show του Περιφερειάρχη, στα πλαίσια της “προβολής” του έργου που έχει

επιτελέσει η Περιφέρεια Θεσσαλίας, μέσω των Κοινοτικών Πλαισίων Στήριξης, στα Τρίκαλα…”. Συνεχίζοντας η ανακοίνωση, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι “η διαφορά, σε σχέση με τη συνήθη επικοινωνιακή τακτική, είναι ότι αυτή τη φορά συνοδεύονταν με μουσική και τραγούδια”, προσθέτοντας πως “στη δύσκολη κατάσταση που βιώνουν η χώρα και οι πολίτες, οι “χοροί και τα πανηγύρια” δεν μπορούν να αποτελούν απάντηση και φυσικά δεν μπορούν να κρύψουν τις ευθύνες που φέρουν, τόσο αυτοί που κυβέρνησαν για δεκαετίες τη χώρα μας, όσο και αυτοί που διαχειρίστηκαν την τοπική και περιφερειακή ανάπτυξη…”. Αναφορικά με την παρουσίαση των έργων και δράσεων που υλοποιήθηκαν στα Τρίκαλα και παρουσιάστηκαν την περασμένη Παρασκευή από την Περιφέρεια Θεσσαλίας σε ειδική εκδήλωση, η Νομαρχιακή Επιτροπή Τρικάλων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Keywords
Τυχαία Θέματα