Τρίτος σύλλογος στην Ελλάδα ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός . Χάλκινο στο ομαδικό.

22:14 8/7/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Με την τρίτη θέση στη γενική κατάταξη και το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του ομαδικού ολοκλήρωσε η ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού τις υποχρεώσεις της στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κορασίδων Β‘ που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό κολυμβητήριο του Χαϊδαρίου.

Τα «χρυσά» κορίτσια του Σερραϊκού αθλητισμού συνέχισαν την παράδοση που έχει η καλλιτεχνική κολύμβηση στις Σέρρες και γοήτευσαν σε ακόμα μια διοργάνωση.

Ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός κατέκτησε το χάλκινο

μετάλλιο στο ομαδικό συγκεντρώνοντας 64,3781 β.(πολύ κοντά με την ομάδα που πήρε τη 2η θέση και ήταν ο ΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ με 64,3933 βαθμούς ενώ στην πρώτη θέση βρέθηκε ο ΑΝΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ με 66,1926 βαθμούς.

Τα κορίτσια του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού ήταν οι: Θάλεια Δάμπαλη, Ελεονώρα Καραμανίδου, Εστέλλα Καραμανίδου, Στέλλα Κωνσταντινίδου, Αθανασία Μάγειρα, Μαρία Τρεβλοπούλου, Ευδοκία Ειρήνη Φλαμούρη, Αννέτα Ψάρρα, αναπλ. Θέκλα Οικονομοπούλου και Κωνσταντίνα Σαββοπούλου.

Πρωταθλητής Ελλάδος αναδείχθηκε ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με 98 βαθμούς, τη 2η θέση στη γενική Βαθμολογία πήρε ο Κ.Ο.Ηρακλείου με 79 βαθμούς και την 3η θέση στην Ελλάδα ο Πανσερραϊκός με 75 βαθμούς (4ος ο ΝΟ Χανίων, 5ος ο Ωρίωνας).

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα