Βαριά ήττα (4-0), ντροπιαστική εμφάνιση

21:05 18/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Πραγματοποιώντας τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση και μια από τις χειρότερες στην ιστορία του ο Πανσερραϊκός έχασε 4-0 από τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης για την 11η αγωνιστική της Football league.

Ένας Πανσερραϊκός… τραγικός που μόνο οι φανέλες θύμιζαν την ιστορία αυτής της ομάδας. Ιδιαίτερα αν κάποιος φίλαθλος της ομάδας καταφύγει στο YouTube

για να δει παλιότερα παιχνίδια του Πανσερραϊκού με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη θα τον πιάσει… μελαγχολία. Γιατί αυτό που είδαν σήμερα (και το είδαν και πολλοί αφού το παιχνίδι ήταν τηλεοπτικό) δεν ήταν… Πανσερραϊκός. Μια ομάδα φοβισμένη (το παραδέχθηκε και ο προπονητής της), χωρίς πάθος και δύναμη. Με παίκτες 20 ετών που έχαναν όλες τις προσωπικές μονομαχίες από ποιοτικούς αλλά 36χρονους (Ραούλ Μπράβο) και 32χρονους παίκτες(Ίλιτς) και μάλιστα με αντίξοες συνθήκες (συνεχόμενη βροχόπτωση). Μια ομάδα χωρίς δυνάμεις, ψυχολογία και στόχο.

Ο Τάτος ξεφεύγει από Βοσκόπουλο και Φουσού

Την βαριά ήττα χρεώνονται όλοι, από τη διοίκηση που έκανε τις επιλογές, από τους παίκτες που δεν υπήρχαν στο γήπεδο και βρέθηκαν σε πολύ κακή μέρα αλλά και από τον προπονητή (βρέθηκε και αυτός σε κακή μέρα) που δεν του βγήκε η επιλογή Βοσκόπουλου-Τσελεπίδη στο κέντρο της άμυνας αλλά και το γεγονός ότι η ομάδα έπαιξε χωρίς ψυχολογία και είχε φόβο στο γήπεδο. Άλλωστε οι αριθμοί στο τέλος του αγώνα ήταν ενδεικτικοί της τραγικής εμφάνισης του Πανσερραϊκού: Τελικές 23-3, κατοχή 61% -39%. Το μόνο καλό που μπορεί να βγει από αυτό το «ναυάγιο» είναι να χτυπήσει το καμπανάκι σε όλους στην ομάδα ότι μπορεί να υπάρχουν ομάδες με προβλήματα αλλά ο Πανσερραϊκός αν επαναλάβει κι άλλη τέτοια τραγική εμφάνιση θα μπει σε περιπέτειες (σήμερα περίπου όλες οι ομάδες πήραν βαθμούς) και θα απομακρύνει και τους τελευταίους λιγοστούς φιλάθλους από το γήπεδο σε μια χρονιά που όπως τονίζει η διοίκηση είναι μεταβατική και ότι αν αυτή η χρονιά βγει θα έρθουν καλύτερες μέρες. Το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανθρακικό γίνεται τελικός αφού η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους «κόκκινους» που πρέπει να ξαναγίνουν… λιοντάρια.

Τα στατιστικά του αγώνα τα λένε όλα…

Το φιλμ του αγώνα:

5ο Ο Μπαργκάν βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, έκανε λάθος γύρισμα και οι παίκτες του Πανσερραϊκού απομάκρυναν.

11ο Σουτ του Τάτου από πλάγια, η μπάλα πέρασε άουτ.

15ο Γυριστό του Τάτου από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα άουτ.

18΄Σουτ του Ίλιτς, ο Μέλκας μπλόκαρε τη μπάλα.

22ο ΓΚΟΛ (1-0) Ο Μπαργκάν έκανε ότι ήθελε τον Στέβιτς, ο παίκτης του Πανσερραϊκού γλίστρησε, ο πρώην παίκτης του Οδυσσέα Αναγέννησης έκανε τη σέντρα στο πρώτο δοκάρι, ο Ντούνης ανάμεσα σε Τσελεπίδη και Ιωαννίδη έκανε την προβολή και ο Άρης άνοιξε το σκορ.

24ο ΓΚΟΛ (2-0) Εκτέλεση κόρνερ του Μπαργκάν, ο Ιντζίδης πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μέλκα πετυχαίνοντας το 5ο γκολ στην καριέρα του (1ο στη Β εθνική)

25ο Σουτ του Παυλίδη έξω από την μεγάλη περιοχή, εντυπωσιακά απομάκρυνε ο Μέλκας.

26ο Σουτ του Μπούρμπου η μπάλα πέρασε άουτ.

Το γκολ του Ίλιτς

30ο ΓΚΟΛ (3-0) Ο Ίλιτς με ατομική προσπάθεια ξεπέρασε εύκολα τον Βοσκόπουλος και σε κενή εστία πέτυχε το 3-0.

43ο Σουτ του Καράμπελα, η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

44ο Πρώτη ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό, με ωραίο σουτ του Τσιμίκα μέσα στην περιοχή, ο Διούδης με εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε το μηδέν.

51ο Σουτ του Τάτου, η μπάλα πέρασε άουτ.

59ο Σουτ του Μπαργκάν, ο Μέλκας έδιωξε σε κόρνερ.

60ο Σουτ του Ραούλ Μπράβο η μπάλα πέρασε άουτ.

65ο Δεύτερη τελική του Πανσερραϊκού! Σουτ του Φουσού έξω από την περιοχή ο Διούδης μπλόκαρε την μπάλα.

66ο Ο Καράμπελας βρήκε τον Ίλιτς, αυτός βρέθηκε τετ α τετ με τον Μέλκα, πλάσαρε και η μπάλα πέρασε άουτ.

68ο Απευθείας κόκκινη κάρτα στον Ιωαννίδη που έκανε φάουλ στον Ντούνη κι ενώ ο παίκτης του Άρη έβγαινε μόνος με τον Μέλκα.

70ο Εκτέλεση φάουλ του Τάτου, ο Μέλκας μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια τη μπάλα.

89ο ΓΚΟΛ (4-0) Ατομική προσπάθεια του Μιλούνοβιτς, που πλάσαρε τον Μέλκα και διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ(Ν.ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ): Διούδης, Μπούρμπος, Καράμπελας, Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Ρόβας, Παυλίδης (72ο Καπνίδης), Μπαργκάν (77ο Μιλούνοβιτς), Ντούνης, Τάτος (81ο Νέτο) , Ιλιτς

Στον πάγκο: Αναγνωστόπουλος, Μιλούνοβιτς, Τσουμάνης, Τζανακάκης, Καπνίδης, Ντόγος, Νέτο

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (ΔΙΛΜΠΕΡΗΣ) Μέλκας, Στέβιτς (80ο Παπατζίκος) , Ιωαννίδης, Τσελεπίδης, Βοσκόπουλος, Φουσού, Ρούτσης, Τσιμίκας (85ο Κτιστόπουλος) , Κάκκο, Γκούρτσας (72ο Καψάλης), Κανούλας.

Στον πάγκο: Κασίμης, Τάντιτς, Καψάλης, Σιάκκας, Παπατζίκος, Κτιστόπουλος, Παναγιωτίδης

Ο Στέλιος Πόζογλου έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων.

Οι δηλώσεις:

Προβληματισμένος ο Παναγιώτης Διλμπέρης

Παναγιώτης Διλμπέρης: «Το αντιμετωπίσαμε με φόβο»

Απογοητευμένος ο Παναγιώτης Διλμπέρης μετά το τέλος του αγώνα είπε: «Όταν ένα παιχνίδι τελειώνει 4-0, ελάχιστα μπορείς να πεις για το δίκαιο και το άδικο του αποτελέσματος. Έτσι λοιπόν το καταστρεπτικό 7λεπτο που δεχθήκαμε τα τρία γκολ, μας έφερε με την πλάτη στον τοίχο. Από εκεί και πέρα το ματς δεν κύλησε διαφορετικά, ο ΑΡΗΣ έριξε ρυθμό και μας έδωσε λίγο χώρο να κυκλοφορήσουμε την μπάλα. Το πιο σημαντικό που κρατάω ήταν το ματς το αντιμετωπίσαμε με φόβο. Είτε λόγω αντιπάλου, είτε λόγω γηπέδου. Φαινόταν σε όλες τις ενέργειές μας. Συγχαρητήρια στον Άρη, καλή συνέχεια και υλοποίηση των στόχων του».

Γελούσαν και τα…μουστάκια του του Νίκου Αναστόπουλου

Νίκος Αναστόπουλος: «Το καλύτερο παιχνίδι μας»

Ο Νίκος Αναστόπουλος μετά το τέλος του αγώνα είπε: «Ήταν μια σημαντική νίκη. Ειδικά στο πρώτο μέρος, κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι. Συνδυάσαμε γκολ και ωραία μπάλα, σε ένα τερέν που δεν μας εξυπηρετεί. Αυτό είναι το σημαντικό. Θέλουμε πρώτα να κερδίζουμε και κατά συνθήκες να το συνδυάζουμε με ωραία μπάλα. Αυτό δεν μπορεί να γίνεται συνέχεια, αλλά θα το προσπαθούμε. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο. Κοιτάμε ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι, με στόχο πάντα τη νίκη. Ετοιμαζόμαστε πάντα για αυτό. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πάλι ευκαιρίες, που ίσως αν την εκμεταλλευόμασταν, να ανέβαινε κι άλλο ο δείκτης του σκορ. Γενικά είμαστε ευχαριστημένοι. Να ευχαριστήσω και τους ηρωικούς φιλάθλους μας, που βρέθηκαν στο γήπεδο παρά το κρύο και τη βροχή. Πλέον η προσοχή μας στρέφεται στο δύσκολο παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό».

Φώτο: eurokinissi.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα