Βόρειο Αιγαίο: Με τρία πλοία στον προορισμό τους οι επιβάτες του Νήσος Ρόδος

11:42 2/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για τους επιβάτες του Νήσος Ρόδος ακόμα και μετά την αποκατάσταση της βλάβης αφού με τρία πλοία θα φτάσουν τελικά στον προορισμό τους. Στις 1:25 τα ξημερώματα, μετά από αποκατάσταση της βλάβης στη μηχανή του, απέπλευσε από το λιμάνι της Πάρου για τη συνέχιση του προγραμματισμένου δρομολογίου του το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Νήσος Ρόδος». Το πλοίο που είχε αναχωρήσει στις 3 το μεσημέρι από το λιμάνι του Πειραιά με 2014 επιβάτες, 372 ΙΧ οχήματα και 91 δίκυκλα, υπέστη μηχανική

βλάβη και προσέγγισε στις 11 το βράδυ το λιμάνι της Πάρου .

Στο λιμάνι της Πάρου αποβιβάστηκαν 867 επιβάτες, 97 ΙΧ οχήματα, 32 δίκυκλα και 2 φορτηγά.

Σύμφωνα με την πλοιοκτήτρια εταιρεία, το «Νήσος Ρόδος» θα εκτελέσει το προγραμματισμένο δρομολόγιό του μέχρι το Βαθύ και θα επιστρέψει στον Πειραιά.

Τη συνέχιση του δρομολογίου από Σάμο για Χίο Μυτιλήνη θα εκτελέσει σήμερα το πλοίο Νήσος Μύκονος και από Μυτιλήνη για Λήμνο και Καβάλα αναμένεται να εκτελέσει αύριο Τετάρτη 02/08 το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Αριάδνη». Το αυριανό δρομολόγιο του Αριάδνη για Μυτιλήνη Πειραιά θα εκτελέσει το Νήσος Σάμος.

Το «Νήσος Ρόδος» πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Πειραιάς – Πάρος – Νάξος – Πάτμος – Αγ. Κήρυκος – Βαθύ – Χίος – Μυτιλήνη – Λήμνος και Καβάλα.

Πρόκειται για την τρίτη φορά μέσα σε δέκα μέρες που δημιουργείται εν πλω πρόβλημα στο πλοίο, πριν από μια εβδομάδα είχε παρουσιάσει και πάλι μηχανική βλάβη εν πλω μεταξύ Χίου και Λέσβου, σε μία από τις κύριες μηχανές του ενώ λίγες μέρες αργότερα , κόλλησε ο καταπέλτης του και υπήρξε καθυστέρηση αναχώρησή του στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα