Α. Μαρίνος: Να φύγει ο δήμαρχος γιατί αυτός είναι το πρόβλημα

15:20 23/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

«Η κατάσταση που βιώνει η Ζάκυνθος με τα απορρίμματα στους δρόμους είναι δραματική και ελλοχεύουν κίνδυνοι για τη δημόσια υγεία». «Οι συνεχόμενες παλινωδίες του αποτυχημένου και αναξιόπιστου δημάρχου, τα ψέματα στον κόσμο και η ανικανότητά του να διαχειριστεί κρίσιμα ζητήματα του τόπου μας, είναι οι βασικές αιτίες για το σημερινό αδιέξοδο», επισημαίνει ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Αναστάσιος Μαρίνος.

Μεταξύ άλλων ο κ. Μαρίνος τονίζει τα εξής: «Για το σημερινό φιάσκο των απορριμμάτων ο δήμαρχος είναι ο απόλυτος και μοιραίος πρωταγωνιστής. Αυτόν θα πρέπει να καταδικάσει σύσσωμη η κοινωνία.

Αυτός οδήγησε τα πράγματα εδώ με την αλαζονεία του, την αυταρχική του συμπεριφορά και το χαμηλό επίπεδο της νοημοσύνης του. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι από δίπλα του έχουν φύγει από γενικοί γραμματείς μέχρι αντιδήμαρχοι. Κανείς δεν μπορεί να συνεννοηθεί μαζί του. Αυτός είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα ο δήμος μας. Γίνονται συσκέψεις στα υπουργεία και τον αγνοούν, διότι όλοι πλέον ξέρουν την ασχετοσύνη του. Έχει γίνει ένας απλός εντολοδόχος, ξεφτιλίζοντας τον θεσμό του δημάρχου».

Μάλιστα, ο κ.Μαρίνος, αναφέρει, πως, «αν τού έχει μείνει έστω και λίγη πολιτική ευθιξία θα πρέπει να παραιτηθεί και να διευκολύνει τα πράγματα, ώστε να δοθεί λύση. Οι διαμαρτυρίες των πολιτών είναι απόλυτα δικαιολογημένες και για τη δυσφήμιση της Ζακύνθου σε παγκόσμιο επίπεδο φταίει αυτός».

Προσθέτει, πως, «ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει αναγάγει το ψέμα σε επιστήμη και κοροϊδεύει όλους τους Ζακυνθινούς συστηματικά και απροκάλυπτα», καλώντας τον, τέλος, να φύγει τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα