Ζάκυνθος: Αντιπαράθεση Α. Μαρίνου – Π. Κολοκοτσά για τα απορρίμματα

15:37 5/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Μια ακόμη αιχμηρή ανακοίνωση εναντίον του δημάρχου Ζακύνθου εξέδωσε ο πρώην αντιδήμαρχος Αλυκών και νυν ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Αναστάσιος Μαρίνος, στην οποία υποστηρίζει ότι, ο κ. Κολοκοτσάς «κάνει μόνο για τα πανηγύρια», ενώ, επιπλέον, τον χαρακτηρίζει ως «αναξιόπιστο» και «αποτυχημένο».

Θέμα της ανακοίνωσης είναι η λειτουργία της μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων στον Λίβα, με τον κ. Μαρίνο να υπενθυμίζει τις προεκλογικές δεσμεύσεις του κ. Κολοκοτσά ότι, δηλαδή, δεν επρόκειτο να εγκατασταθεί η μονάδα στην εν λόγω

περιοχή, ενώ, παράλληλα, επισημαίνει και το γεγονός ότι, λόγω της συγκεκριμένης εξέλιξης παραιτήθηκαν προσφάτως δύο μέλη του τοπικού συμβουλίου Κατασταρίου.

Τέλος, ο κ. Μαρίνος, αφού τονίζει ότι «οι Κατασταριανοί δεν είναι ιθαγενείς, στους οποίους ο δήμαρχος θα πουλήσει καθρεφτάκια για το θέμα των απορριμμάτων» και ότι, «η τοπική κοινωνία δεν πρόκειται να επιτρέψει να γίνει η περιοχή σκουπιδότοπος», αναφέρει ότι ο ίδιος υπέγραψε και σχετικό εξώδικο, το οποίο σύντομα θα κοινοποιηθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα