Ζάκυνθος: Παρουσίαση υποψηφίων από την «Επτανησιακή Πρωτοβουλία»

14:39 5/4/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Η «Επτανησιακή Πρωτοβουλία», ανακοίνωσε ότι ολοκληρώνει τον πρώτο κύκλο «του ταξιδιού της ενότητας και της συνεργασίας των πολιτών του Ιονίου στη Ζάκυνθο», με την δημοσιοποίηση των πρώτων υποψηφίων της στο νησί των νότιων Επτανήσων.

Η παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού στην Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου θα γίνει το Σάββατο 4 Απριλίου, στις 7.30 το βράδυ στο ξενοδοχείο PALATINO HOTEL, στην πόλη της Ζακύνθου.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει η Κερκυραία υποψήφια ευρωβουλευτής Ισμήνη Μώρου.

«Η ‘’Επτανησιακή

Πρωτοβουλία’’ και ο επικεφαλής της Αλέξανδρος Αλεξάκης (σ.σ. υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων με τη στήριξη του ΚΙΝΑΛ) καλούν τους Ζακυνθινούς φίλους και συναγωνιστές, τη νεολαία του νησιού, που καθημερινά εκδηλώνουν τη στήριξη και τη συστράτευση τους στο ψηφοδέλτιό μας, στο συνδυασμό που θέλει να εκφράσει το νέο και διαφορετικό στην πορεία για τις περιφερειακές εκλογές να παραστούν στην εκδήλωση, που θα σηματοδοτήσει τη μεγάλη νίκη της ελπίδας που έρχεται», επισημαίνει σχετική ανακοίνωση.

«Συνεχίζουμε τον αγώνα για μια νέα μέρα στη ζωή των κατοίκων των νησιών μας, μια νέα προοπτική για τους νέους του τόπου μας», προσθέτει.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα