10 beauty tips για να αποκτήσεις λαμπερή επιδερμίδα!

20:21 8/4/2016 - Πηγή: iPop

Έφτασε ο καιρός που σιγά σιγά το δέρμα μας θα πρωταγωνιστεί στις εμφανίσεις μας! Λίγο τα χεράκια έξω με τα κοντομάνικα, λίγο οι πλισέ μίνι φουστίτσες να ανεμίζουν με το αεράκι, λίγο και η κοιλίτσα με τα cropped τοπ που είναι γι ακόμη μια σεζόν στη μόδα -για όσες φυσικά «χτυπιόντουσαν» όλο τον χειμώνα στα γυμναστήρια-… όλα οδηγούν στον ίδιο κοινό παρονομαστή: η επιδερμίδα έξω κορίτσια!

Της: ΒΙΚΥΣ ΖΑΧΙΛΑ

Πάντα πρέπει, αλλά από εδώ και πέρα ένα παραπάνω, το δέρμα μας πρέπει να ακτινοβολεί υγεία! Υγεία σημαίνει

ότι η επιδερμίδα μας πρέπει να είναι καθαρή και λαμπερή!

Φύγαμε να δούμε όλα τα beauty tips για να αποκτήσεις λαμπερή επιδερμίδα στο λεπτό… και δεν εννοώ να λουστείς με το γκλίτερ που φοράς που και που στο ντεκολτέ για έξτρα λάμψη!

Πάρε βιταμίνες! Η βιταμίνη C και E, καθώς και το μεταλλικό σελήνιο βοηθούν πολύ για το στόχο μας! Προστατεύουν την επιδερμίδα από ρυτίδες, ξηρότητα και αποχρωματισμό, ενώ τη βοηθούν να λάμψει και πάλι!Εμπλούτισε τη διατροφή σου! Η αλλαγή στη διατροφή σου θα βοηθήσει στην εμφάνισή σου. Τροφές πλούσιες σε αντιοξειδωτικά, όπως το ψάρι, τα φρούτα και τα λαχανικά, προστατεύουν την επιδερμίδα και της χαρίζουν τη λάμψη που της λείπει.Πίνε πολύ νερό! Καλά, μη λυσσάξεις κιόλας! 10 ποτήρια νερό είναι ό,τι πρέπει για αρχή, αν δεν πίνεις καθόλου!Ξεκουράσου! Ο ύπνος είναι…

Διάβασε περισσότερα: Marymary.gr

The post 10 beauty tips για να αποκτήσεις λαμπερή επιδερμίδα! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα