10 οικογενειακές ταινίες στο Netflix για να απολαύσεις με ποπ κορν στον καναπέ!

13:05 28/12/2020 - Πηγή: iPop

Αυτές τις ημέρες που μικροί και μεγάλοι έχουν λιγότερες υποχρεώσεις και κάνουν ένα διάλειμμα από την τηλεκπαίδευση και την τηλεργασία, είναι μια καλή ευκαιρία για όλη την οικογένεια να μαζευτεί στο σαλόνι, να φτιάξει έναν κουβά ποπ κορν και να βάλει την αγαπημένη της ταινία στο Netflix. Κι αν δεν έχεις αποφασίσει ακόμα ποια ταινία θα δεις με τους δικούς σου, σου προτείνουμε μερικές οικογενειακές ταινίες στο Netflix

που σίγουρα θα απολαύσεις.

Και για όλους όσους έχουν κουραστεί να βλέπουν χριστουγεννιάτικες ταινίες, εμείς είμαστε εδώ με τις 10 καλύτερες οικογενειακές ταινίες που μπορείς να δεις αυτήν τη στιγμή στο Netflix. Αυτή η λίστα περιλαμβάνει κάτι για όλους, από αγαπημένα παιδικά όπως η Μαδαγασκάρη μέχρι πιο κλασικές επιλογές όπως οι Μικρές Κυρίες.

Με λίγα λόγια, αφού ψάξαμε αρκετά στην αγαπημένη μας πλατφόρμα, βρήκαμε τις οικογενειακές ταινίες που οι ενήλικες θα απολαύσουν σχεδόν όσο τα παιδιά. Για να θυμηθούν και εκείνοι την παιδική τους ηλικία, αλλά και για να δημιουργήσουν νέες αναμνήσεις με τους μικρούς της οικογένειας, αυτά τα Χριστούγεννα της εποχής του κορονοϊού.

To Netflix υποδέχεται το 2021 με τις καλύτερες νέες κυκλοφορίες

Αυτές είναι οι 10 καλύτερες οικογενειακές ταινίες στο Netflix

Μαδαγασκάρη

Μια ταινία που θα λατρέψουν τα παιδιά κάτω των 10 ετών, καθώς είναι δεδομένο ότι θα τους χαρίσει άφθονο γέλιο! Μετά από ένα ναυάγιο, ένα λιοντάρι, μια ζέβρα, μια καμηλοπάρδαλη και ένας ιπποπόταμος ξεβράζονται σε ακτή της Μαδαγασκάρης, ενός νησιού όπου βασιλεύει η παράνοια. Στο Netflix, θα βρείτε επίσης και τα sequels της ταινίας.

Ματίλντα

Κλασική και αγαπημένη ταινία που εάν δεν έχουν δει ακόμα τα παιδιά της γενιάς Z, αυτή είναι μια καλή περίοδος για να το κάνουν. Με μια αυστηρή διευθύντρια στο σχολείο και σκληρούς γονείς, ένα κοριτσάκι ανακαλύπτει τις κρυφές του δυνάμεις και αντιμετωπίζει όσους την καταπιέζουν.

Πάντινγκτον

Μετά τη διάσωσή του σε έναν σταθμό τρένων, ο αρκούδος Πάντινγκτον ζει ονειρικά με μια οικογένεια στο Λονδίνο. Μια ταριχεύτρια όμως θέλει να τον βάλει στη συλλογή της.

Διάβασε τη συνέχεια του άρθρου με τις καλύτερες οικογενειακές ταινίες του Netflix στο mensarena.gr

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 10 οικογενειακές ταινίες στο Netflix για να απολαύσεις με ποπ κορν στον καναπέ! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα