10 πράγματα που ο σύντροφός σου δεν θα καταλάβει ποτέ για σένα!

16:34 2/7/2020 - Πηγή: iPop

Είναι αλήθεια πως πολλές φορές οι άνδρες δεν καταλαβαίνουν τις γυναίκες και το ίδιο συμβαίνει και στη δική σου σχέση. Δεν έχει σημασία πόσο πολύ σ’ αγαπάει, απλά δεν μπορεί να σε καταλάβει. 

Οι γυναίκες σκέφτονται πιο περίπλοκα, ενώ οι άνδρες λιγότερο σύνθετα και περισσότερα απλά. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που οι άνδρες δεν καταλαβαίνουν τις γυναίκες σε αυτές τις περιπτώσεις που θα διαβάσεις παρακάτω. Μην σου φανεί περίεργο. Μπορεί όλα αυτά για σένα να είναι συνηθισμένα και αυτονόητα, όμως σίγουρα ο σύντροφός σου δυσκολεύεται λίγο να τα αντιληφθεί. Γι’ αυτό και λίγη επιείκεια μερικές

φορές δεν βλάπτει, μην τον αποπαίρνεις με το παραμικρό.

Αν η σχέση σου είναι υγιής θα πρέπει να έχει αυτά τα χαρακτηριστικά! 

Όσα δεν θα καταλάβει ποτέ ο σύντροφός σου για σέναΓιατί θες να πηγαίνεις συνέχεια για ψώνια με παρέα, είτε είναι η μαμά σου είτε είναι οι φίλες σου ή η αδερφή σου.Σε τι σου χρειάζονται όλα αυτά που κουβαλάς στην τσάντα σου.Γιατί έχεις τόσες τσάντες και τόσα πολλά παπούτσια.Γιατί όταν βγαίνεις για ψώνια πρέπει να δοκιμάσεις όλα τα ρούχα που σου αρέσουν κι απλά δεν αγοράζεις αυτό που σου αρέσει λίγο παραπάνω.

Γιατί μιλάς τόσες ώρες με τις φίλες σου στο τηλέφωνο, ακόμα κι αν βγήκατε την ίδια μέρα.Σε τι χρησιμεύουν όλα αυτά τα προϊόντα ομορφιάς.Πότε θες να είναι πιο ρομαντικός στο σεξ.Γιατί έχεις τόσα ρούχα.Γιατί σου παίρνει τόση ώρα να ετοιμαστείς. (Και μην πεις το αντίθετο, ξέρουμε πως δεν ισχύει!)Γιατί όταν έχεις κάτι μαζί του δεν του λες κατευθείαν τι είναι αυτό, αλλά απαντάς “τίποτα”!

Α! Μην ξεχάσουμε να πούμε πως πολλές φορές δεν καταλαβαίνει και γιατί γκρινιάζεις, αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα, είναι κι οι ορμόνες, τι να κάνουμε;!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

10 μηνύματα που στέλνει ένας άνδρας μόνο αν είναι ερωτευμένος!

Photo: PexelsCover photo: Freepik

Το άρθρο 10 πράγματα που ο σύντροφός σου δεν θα καταλάβει ποτέ για σένα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα