16 χρόνια μετά: Ρουβάς και Ζυγούλη φωτογραφήθηκαν στο μέρος όπου γνωρίστηκαν

09:54 1/8/2019 - Πηγή: iPop

Είναι ένα απ’ τα αγαπημένα μας ζευγάρια της ελληνικής showbiz και κάθε τους φωτογραφία δείχνει ότι λάμπουν από ευτυχία. Ρουβάς και Ζυγούλη φωτογραφήθηκαν στο μέρος όπου γνωρίστηκαν και η Κάτια ανέβασε την πολύ γλυκιά φωτογραφία στο Instagram της.

Το ζευγάρι μετά από 16 χρόνια σχέσης παραμένει ευτυχισμένο, ερωτευμένο και λαμπερό, ενώ ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους με τον ερχομό των τεσσάρων παιδιών τους.

Ρουβάς και Ζυγούλη
φωτογραφήθηκαν στο μέρος όπου γνωρίστηκαν

Για όσους δεν θυμούνται, ο τραγουδιστής και το μοντέλο γνωρίστηκαν 16 χρόνια πριν (το 2003) στην Κρήτη. Η γνωριμία έγινε κατά τη διάρκεια ενός διαφημιστικού σποτ για εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, ενώ τα γυρίσματα έγιναν συγκεκριμένα στην Ελούντα.

Κανείς δεν έχει ξεχάσει τη σκηνή όπου η Κάτια Ζυγούλη χαστουκίζει τον Σάκη Ρουβά, έπειτα από μια τρελή σκηνή ζηλοτυπίας!

Αυτές τις μέρες, το ζευγάρι απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας και ανάμεσα στους προορισμούς τους είναι και η Κρήτη, δηλαδή το νησί όπου γεννήθηκε ο έρωτάς τους!

Αφού βρέθηκαν στην Κρήτη, δεν θα μπορούσαν να μην κάνουν ένα πέρασμα κι απ’ την Ελούντα, όπου θυμήθηκαν τις στιγμές της γνωριμίας τους! Μάλιστα, φωτογραφήθηκαν στην παραλία, με την Κάτια Ζυγούλη να δημοσιεύει τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και να γράφει στη λεζάντα:

Εδώ που άρχισαν όλα!

Φυσικά, αμέσως ήρθαν σχόλια και likes από τους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι έγραψαν τα πιο τρυφερά λόγια κάτω απ’ τη φωτογραφία!

View this post on Instagram

Where everything started…❤️#seemslikeyesterday @eloundapeninsula @sakisrouvas

A post shared by Katia Zygouli (@katiazygouli) on Jul 31, 2019 at 7:39am PDT

Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη μπορεί να πέρασαν περισσότερο χρόνο μαζί στη διάρκεια των γυρισμάτων της διαφήμισης, ωστόσο, η πρώτη γνωριμία τους είχε γίνει λίγο καιρό πριν σ’ ένα πάρτι. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, όπως έχουν περιγράψει και οι δύο κατά καιρούς σε συνεντεύξεις τους.

Η σχέση τους έγινε ακόμα πιο δυνατή με τη γέννηση της πρώτης κόρης τους Αναστασίας, τον Νοέμβριο του 2008. Ο ερχομός των άλλων τριών παιδιών τους, τους απογείωσε και πλέον δηλώνουν πανευτυχείς.

«Η Κάτια είναι τα πάντα. Είναι ο άνθρωπος που με ηρεμεί αλλά και με παρακινεί, είναι η μούσα μου και η σύντροφός μου. Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας και τη ζωή μας», είχε δηλώσει ο Σάκης για την Κάτια σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Το ζευγάρι αποφάσισε ν’ ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2017.

Photo: Instagram account/sakisrouvas

Το άρθρο 16 χρόνια μετά: Ρουβάς και Ζυγούλη φωτογραφήθηκαν στο μέρος όπου γνωρίστηκαν εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα